Hvem skal med i 2700Kulturdag på Brønshøj Torv lørdag den 11. juni ?

hjemmeside_foto_fra_2012

Mere end 20 foreninger har allerede meldt, at de deltager i 2700Kulturdag, lørdag den 11. juni kl. 11-16 på Brønshøj Torv.

2700Kulturdag er en fast tradition i lokalområdet, der sætter fokus på bydelens kulturliv, de mange fritidsaktiviteter for børn og voksne og det rige foreningsliv. Brønshøj-Husum Lokaludvalg står bag 2700Kulturdag i samarbejde med Kulturhuset Pilegården og alle lokale kræfter fra Brønshøj, Husum og Tingbjerg er inviteret med. Igen i år vil lokale foreninger, frivillige, kirker, klubber og kulturinstitutioner byde ind med et væld af aktiviteter, og scenen på torvet vil traditionen tro byde på fed underholdning og gode navne.

Målet med 2700Kulturdag er at skabe et arrangement, der forener de lokale aktører og skaber netværk på kryds og tværs. For nogle foreninger er 2700Kulturdag et udstillingsvindue, hvor de får vist, hvilke aktiviteter foreningen står for med workshops og lignende, mens andre står for salg af mad eller drikkevarer eller optræder. Ønsker man at tilmelde sig, så kan man stadig nå at kontakte arbejdsgruppen ved at sende en mail til pilegaarden@kff.kk.dk. Man skal fortælle lidt om ens forening eller netværk, og beskrivs hvilken type aktivitet, man kunne forestille sig at bidrage med. Skriv også gerne, hvilket udstyr aktiviteten kræver.