På fredag kan man virkelig støtte de lokale butikker i bydelene ..

2700_BEACH_PARTY

På fredag kan man virkelig støtte og bakke de lokale butikker op i Brønshøj og Husum. Handelsforeningen HBH arrangerer 2700 Beach Party By Night, og det betyder længe åbent i de butikker, som er medlem af foreningen. Men det betyder også underholdning på såvel Brønshøj som Husum Torv, (Lommeparken overfor Føtex). Her har man sat alle sejl til for at gøre denne By Night til lidt af en fest. Vil man se det nærmere program for arrangementet, som for øvrigt er det første i år, kan man gå ind på Handelsforeningens hjemmeside – www.hbh.nu og orientere sig. Men også de deltagende butikker er indstillet på at skabe den rette stemning, så man skal ikke blive overrasket, hvis der gemmer sig flere uventede indslag. Som sædvanlig varer selve arrangementet fra kl. 16-22, hvor de bedste tilbud være mulige at få. 

Bare lige så man er helt klar over det:

BRØNSHØJ

Butikkerne i Brønshøj har åbent til kl. 22

arrangementer på Brønshøj Torv foregår
mellem kl. 16 og 22

 

HUSUM
Butikkerne i Husum har åbent til kl. 22

arrangementer på torve og pladser foregår
mellem kl. 16 og 22
 

Vil du ha’ os i morgen, så brug os i dag – sådan lyder Handelsforeningens motto – og det er nok værd at tænke lidt over.

2700-netavisen anbefaler alle til at komme på gaderne – ikke mindst for at vise, at man er glade for den lokale handel i Brønshøj og Husum.