9-1 over Blovstrød sendte Brønshøj videre i pokalen

Brønshøj sørgede for sikkert avancement til 2. runde af DBU Pokalen, da Blovstrød fra Serie 1 blev besejret hele 9-1 på egen bane. Seks af Brønshøjs mål kom i 2. halvleg i en kamp, hvor den pakistanske landsholdsmålmand Yousuf Butt fik sin debut.

999117_10201319999935292_1322309435_n

Netavisens udsendte medarbejder til pokalkampen: Christian Haslund ..

BB satte sig straks på kampen, men den første halve time var ikke ligefrem noget at juble over. Godt nok kom Brønshøj frem til chancer, bl.a. et godt forsøg af Lazarevic.

10483309_756486327746956_4019064070412149114_o

Der var pænt med tilskuere til Blovstrøds måske største kamp til dato. (Foto: Thomas Brygger)

Men på trods af spilovertaget var det værterne, som kom foran. Der var spillet 17 minutter, da Blovstrød sendte et frispark ind i Brønshøjs felt, hvor den ikke blev clearet ordentligt, og med et tørt hug kunne hjemmeholdets Søren Tømming gøre det til 1-0 bag en sagesløs Butt.

Målet gav ekstra energi til Blovstrød, som kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne og holdt Brønshøj fra chancer.

Men efter 28 minutter kom udligningen. Bolden blev spillet ud til Sebastian Lassen på højrekanten, og hans indlæg fandt Granskovs pande, men målmanden fik flot reddet bolden. Riposten røg imidlertid ud til Lazarevic, men igen var målmanden på plads. Til sidst endte bolden hos Fleckner, som sikkert kunne sparke den i mål.

Det satte gang i Brønshøj, som for alvor pressede på, og blot 4 minutter efter udligningsmålet kom Hvepsene foran. Lazarevic fandt flot Granskov i dybden, og han svigtede ikke og gjorde det til stillingen 2-1.

Det kører godt mellem Granskov og Lazarevic, og det endnu engang gav resultat, da sidstnævnte gjorde det til 3-1 – igen efter tre forsøg.

IMG_7082

Kampens pokalfighter blev Aleksandar Lacarevic

En 1. halvleg, hvor den første halve time ikke var god, men efter Fleckners mål skruede Brønshøj op for tempoet, og man så tydeligt forskellen på et hold i NordicBet Ligaen og et i Serie 1.

Starten af 2. halvleg viste, at Blovstrød-spillerne var ved at løbe tør for kræfter, og Brønshøj kom til flere og flere muligheder.

Der var kun spillet seks minutter af 2. halvleg, da Dalgaard elegant gled fra Blovstrød-forsvaret og satte kurs mod mål, hvor han kunne gøre det til 4-1, selvom målmanden fik hånden på.

Et par minutter senere scorede Granskov sit andet mål i kampen, da han på et indlæg kastede sig frem og fik headet bolden i mål.

Mens Blovstrød havde svært ved at følge med i Brønshøjs tempo, væltede Hvepsene sig i chancer, og det blev da også til både 6-1 (flot lob af Thinter over målmanden), 7-1 (Nøhr scorede på Gabels oplæg fra baglinien), 8-1 (Simon Raahave, hvor der igen skulle et par forsøg til før bolden gik i mål) og 9-1 (Nøhr, igen på et oplæg fra baglinien).

Så uanset om man måske vil sige, det var på en lidt billig baggrund, så gjorde BB sin pligt særdeles overbevisende.  BB har torsdag trukket OB i næste runde. Mere om det senere.