Lokalhistorisk Selskab holder åbent hus på torsdag i Pilegården ..

Torsdage i tidsrummet fra kl. 18.00 – 20.00 stiller foreningens medlemmer deres viden og ekspertise til rådighed for alle med spørgsmål af lokalhistorisk karakter, der vil også være mulighed for at kigge i foreningens righoldige bøger og billedarkiv, så man kan bare dukke op, hvis man interesserer sig for bydelenes historie. Alle er velkomne med spørgsmål og til at få stillet sin nysgerrighed.

                                                                      
                                                            billed             

Datoerne for dette er: 8. & 22. januar, 5. & 19.februar, 5. & 19.marts, 16. & 30. april, 28.maj, 11. & 18. juni 2015.

Om Brønshøjs lokalhistoriske område kan foreningen berette, at “det er stort og rigt på naturområder, fornemme seværdigheder, spændende arkitektur, masser af villaveje, almene boliger, buslinjer og gammel historie. Brønshøj kirke som udgør en slags centrum er Københavns ældste bygning, opført af Absalon i 1180’erne. I parken bag ved Bellahøj er der en række bronzealderhøje, som stadig kan ses og i samme område havde svenskerne i 1659-60 deres store militærlejr, Carlstad, der dækkede det meste af Brønshøj og Bellahøj”.

Lokalområdet og dermed foreningens virke dækker: Husum med Tingbjerg, Brønshøj med Grøndal, Utterslev, som i dag er Bispebjerg-Nordvest med Emdrup. Læs mere om foreningen HER

Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum & Utterslev holder åben hus torsdage i lokale 4, 1.sal fra kl. 18.00 – 20.00.