Afspærringerne på Bellahøj i weekenden gav et afskrækkende eksempel for letbane-planerne

Ubevidst gav weekendens store motorsportbegivenhed på Bellahøj et afskrækkende eksempel på, hvordan trafikken vil glide, når/hvis letbanen engang kommer. Kig blot på billedet, da to vognbaner var blevet til én. Der var totalt kaos, hvilket bl.a. Suzuki Bellahøjs direktør Henrik Jacobsen ved selvsyn kunne konstatere. 

Bellamal

2700-netavisen fik en snak med ham, da det hele var overstået, og han var helt klar i spyttet.

– Kig på billedet, sådan var det, – selv på en lørdag/søndag, hvor de fleste butikker har lukket. Afspærringerne var direkte skyld i trafikproblemerne, som vi dog godt kan leve med til et enkelt arrangement i ny og næ. Men var det stationært – så ville det hele ende med en katastrofe. For øjeblikket har vi busbanen at gå op i, og den er de i fuld gang med at gøre færdig ud for min forretning.

                                                         henrik-jacobsen-biler-240

                                      Henrik Jacobsen – letbanen bliver dødsstødet for butikkerne

Jeg kender ikke konsekvensen endnu. Men letbanen bliver dødsstødet – én enkelt vognbane går aldrig. De røde er vildt forelsket i letbanen på rådhuset. De skulle hellere komme ud og opleve virkeligheden med kun én vognbane. De mener, at én er nok ud og ind til Nørrebro. Mine billeder viser altså noget andet.

Og nej – jeg er ikke mod fremskridt og udvikling. Men jeg foretrækker en Metro i stedet. Den vil ikke genere de lokale handlende, stjæle P-pladser eller trafikken på nogen måde, slutter Henrik Jacobsen.

05-08-15