BB fulgte den gode start op med ny sejr

I direkte kontrast til starten på efterårssæsonen sidste år med fire nederlag i træk, så har BB fået en fantastisk start på foråret. Først 3-0 ude over Vendsyssel FF i Hjørring og lørdag 1-0 hjemme over Hvidovre.

2014-03-29 17.48.11

Emil Berggreen har virkelig udviklet sig til at blive den bomber, BB har savnet. Ustandselig var han en trussel for Hvidovre forsvaret

På Tingbjerg Ground vandt de sort/gule en fortjent sejr på 1-0 over Hvidovre på et mål scoret allerede efter godt syv minutter af Emil Berggreen. Faktisk havde selvsamme Berggreen bolden i nettet endnu engang, men her annullerede dommeren målet for frispark.

Kampen blev spillet i et ganske pænt tempo, og efter en klar BB-dominans i det første kvarters tid, fik gæsterne lidt mere at skulle have sagt. Et par ret så store chancer gav dog ikke udbytte. Så 1-0 ved pausen var helt i orden.

Anden halvleg startede som første med en klar dominans af hjemmeholdet, men egentlige chancer kom der faktisk først mod afslutningen af kampen, hvor BB havde flere muligheder for at slå sejren fast. Stor ros til forsvaret som virkede stabilt og sikkert. Det er nogle store klipper, de sort/gule har nede bagved. Det samme til en hårdt arbejdende midtbane, der kæmpede ihærdigt for sagen. Og så kan vi som nævnt i indledningen glæde os over, at Berggreen har fundet melodien.

DSC_0144

Emil Berggreen – nu rykker knægten (Foto: Henrik Haslund)

Han virker pågående, arbejdsivrig og udstråler en selvtillid, som BB nok skal få glæde af i foråret. Hele tre kasser har han foreløbig scoret i de to første kampe.

Der var over 1000 tilskuere til den vigtige kamp, som sendte BB yderligere væk fra den grimme streg. Holdet er nu tolv point foran AB på næst sidstepladsen, og Gladsaxe mandskabet får det svært i Vejle søndag eftermiddag.

DSC_0132

Vejret var fantastisk – og der blev langet godt over disken af både pølser og drikkevarer. (Foto: Henrik Haslund)

Næste kamp er på søndag ude mod Silkeborg, som også er startet forrygende med sejre i de to første kampe. Derfor var det heller ikke overraskende, at jyderne havde to spioner på Tingbjerg Ground, som 2700-netavisen fik lov at forevige med et stort smil.