Brønshøj Boldklub har brug for hjælp af både politi og sociale myndigheder

Den seneste måned har boldklubben i Tingbjerg været ude for tre foruroligende episoder.

Dette er et nødråb fra bydelens lokale fodboldflagskib, og som man håber bliver hørt af såvel politi som de sociale myndigheder. Hele tre uheldige episoder har BB været udsat for indenfor en forholdsvis kort periode.

 Sådan så det ud lørdag morgen på P-pladsen

Den første episode fandt sted i forbindelse med hjemmekampen mod Greve på Tingbjerg Ground lørdag den 8. april, hvor en frivillig fra Hvepseteamet blev udsat for tyveri af en ramme dåse elefantøl, (24 stk.). Den frivillige gik fra stadion for at afhente to rammer dåse elefantøl i en container. Han stillede de to rammer på en trækvogn og vendte sig for at lukke containeren. I samme øjeblik løb en dreng hen og stjal den ene ramme, mens 4-5 andre drenge afleder den frivilliges opmærksomhed.

I forlængelse af dette bliver klubbens direktør og kampansvarlige i løbet af opgørets 2. halvleg gjort opmærksom på, at 4-6 drenge var i fuld gang med at forsøge at sælge disse dåse elefantøl på stadion. To af de omtalte drenge blev omringet af frivillige stadionvagter, men formår at stikke af.

Dette forhold blev naturligvis meldt til politiet.

Næste episode fandt sted allerede få dage efter, den 13. april, da BB havde besøg af Thisted. En mand blev overfaldet på anlægget og slået bevidstløs af flere drenge. Politiet ser alvorligt på sagen og blev naturligvis gjort opmærksom på forrige episode. Herefter spurgte man, om der var foretaget politianmeldelse, og dette kunne bekræftes.

Tredje episode fandt sted natten mellem fredag den 12. og lørdag den 13. maj i forbindelse med en konfirmationsfest i stadionrestauranten.

        Stupidt hærværk

Da repræsentanter fra Brønshøj Boldklub mødte ind til oprydning lørdag morgen ser man, at tre efterladte biler har været udsat for seriehærværk, idet ruder var blevet smadret og dæk skåret op. Dette forhold blev ligeledes politianmeldt.

– I min optik er det foruroligende, at BB indenfor ganske kort tid har oplevet hele tre alvorlige episoder på anlægget i Tingbjerg, siger bestyrelsesmedlem og administrerende direktør i Brønshøj Boldklub, Dennis Kjeldsen til netavisen. – Spørgsmålet er nu, om der er sammenhæng mellem de tre episoder, om der er personsammenfald og ikke mindst, om politi og de sociale myndigheder via SSP er i tæt nok samarbejde ?

BB ser med stor bekymring på den seneste tids udvikling på anlægget og appellerer efter sammenhængende hjælp af våde politi og sociale myndigheder, slutter Dennis Kjeldsen.