BB spillede 2-2 mod Lyngby

knaldDer bliver altid gået til stålet, når BB møder Lyngby  (foto: Thomas Løser)

FODBOLD: Brønshøj spillede lørdag eftermiddag træningskamp på Tingbjerg anlægget mod divisionskollegerne fra Lyngby. Det blev en glimrende dyst som sluttede uafgjort 2-2 efter at gæsterne havde ført 2-1 ved pausen.

BB kom foran efter 12 minutter ved nyerhvervelsen Andreas Granskov. Godt fem minutter senere udlignede Lyngby ved Patrick Mortensen. Før halvlegens afslutning bragte Bror Blume Lyngby på 2-1.

Efter pausen var der ligesom i de første 45 minutter gode takter fra hjemmeholdets side, og det var helt i orden, at Jesper Christjansen fik udlignet et kvarter før tid.

I følge opmærksomme observatører spillede især målmand Dannevang og Jacob Berthelsen i forsvaret en god kamp. Men set over hele linjen er god, solid indsats fra de sort/gule.

I kampen brugte Brønshøj følgende spillere::
Nicklas Dannevang – Mads Gabel, Jacob Berthelsen, Thomas Hansen (46. Mads Nielsen), Casper Højer (75. Altrim Aliti, AB) – Casper Henningsen, Jesper Christjansen, Valon Ljuti (50. 2 gule kort = Rødt. Thomas Aarris kom ind i stedet), Aleksandar Lazarevic – Andreas Granskov (43. Frederik Kragh, Roskilde), Emil Berggreen

mål
Bum – Jesper Christjansen banker læderet ind i Lyngbys til 2-2. (Foto: Thomas Løser)