BB stadig uden sejr - men godkendt 1-1 i Skive

Skive-BB-2013-3_fullarticle Fra forrige gang BB spillede i Skive – og vandt 2-0 .. (Foto: Thomas Brygger) ..

FODBOLD: Heller ikke i turneringens sjette kamp lykkedes det for BB at hente en sejr. På Skive Stadion sluttede søndagens opgør uafgjort 1-1, efter at hjemmeholdet havde ført 1-0 ved pausen. Men trods den manglende sejr, må vi alligevel sige godkendt indsats i det nordjyske. Skibonitterne er rykket op til denne sæson og kommer med gejst og optimisme, mens vi jo alle kender BB’s situation med syv nye på holdet. Og så er det altså ikke nemt at spille på Skives hjemmebane, selvom BB faktisk vandt det forrige opgør på netop det stadion med 2-0. Det var den livgivende og vitale sejr, der betød redningen for et par år siden oven på skattesagen.

Skive bragte sig foran i halvlegens sidste minut ved Nicolas Bøgild, og således måtte Carit Falch og hans tropper gå til pausen bagud 1-0. Men efter pausen kom BB ud med fuld musik, og det gav pote efter 53 minutter, da Andreas Granskov fik udlignet.

BB -1.4.2014

Granskov scorede BB’s enlige mål

Hjemmeholdet forsøgte mod kampens slutning at få det afgørende mål sat ind, men BB’erne holdt stand og det endte 1-1.

Jesper-Fleckner_spiller-embed

Fleckner er ude mod HBKøge efter to gule kort

Eneste virkelig ærgerlige episode indtraf fem minutter før tid, da Jesper Fleckner blev vist ud efter sit andet gule kort. Det betyder, at BB må undvære forsvarsklippen i udekampen fredag mod HB Køge. Den kamp spilles kl. 19.00 i Herfølge.

Læs her nærmere om kampen, som Netavisens udsendte Christian Haslund overværede i Skive …

Det blev til et point samt et rødt kort, da turen gik til Skive. Der var samtidig sæsondebut til Casper Henningsen, som var vendt hjem efter et kort ophold i Fremad Amager.

De første 10 minutter af dagens kamp sad Skive på det meste af spillet, mens Brønshøj-spillerne havde svært ved at ramme hinanden, men selvom nordjyderne havde spillet, skabte de ikke meget.

Skive-BB-2014_fullarticle

Hjemmeholdet fandt dog god plads mellem Brønshøjs kæder, men når de nærmede sig feltet, var BB’ernes forsvar på plads.

Brønshøj satsede mest på omstillinger, og 26 minutter inde i 1. halvleg sendte Casper Henningsen et glimrende skud mod mål, men Skives keeper fik bolden slået til hjørne.

En første halvleg, hvor ingen af holdene formåede at sikre sig overtaget for alvor eller skabe mange chancer, men Skive udnyttede altså effektivt en Brønshøj-fejl og kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

Der var kun spillet syv minutter af 2. halvleg, da indskiftede Dalgaard kom igennem på højrekanten og inde på midten fandt Granskov, som sendte bolden i mål til stillingen 1-1.

Skive fik et par gode muligheder for at bringe sig foran igen, men her var hjemmeholdets nummer 9 den store synder.

Dannevang var tæt på at forære Skive et mål, da han stod for dagens komiske indslag, som ledte tankerne hen på Lyngbys Henrik Christensen.

På et udkast ender han med at sende bolden rundt om sig selv og mod mål. Fra tribunen kunne man se, at bolden ville gå forbi, men på bænken var de nok lidt mere nervøse.

Det vides ikke, om Dannevang var blevet rundtosset af alle de rundkørsler på vejen op igennem Jylland, men heldigvis kostede det ikke et mål, og der blev da også grint lidt af det efter kampen.

Med ca. 5 minutter tilbage blev Brønshøj reduceret til 10 mand, da Fleckner modtog sit 2. gule kort, men et bravt kæmpende Brønshøj-hold modstod Skive-presset og det hele endte derfor 1-1.

Uafgjort må siges at være et fair resultat i en kamp, hvor ingen af holdene dominerede, og det var svære betingelser med en glat bane efter den store mængde regn, som var faldet i løbet af dagen.