BB stred forgæves - Viborg var for stærke og vandt 2-0

image (2)

FODBOLD: Efter 10 kampe i NordicBet Ligaen i træk – uden nederlag, måtte Brønshøj søndag eftermiddag se sig slået på Viborg Stadion af et stabilt spillende hjemmehold med 2-0 efter 1-0 ved pausen. Et nederlag man bare må acceptere, for jyderne er tophold i rækken og kontrollerede begivenhederne mod de sort/gule stort set hele kampen.

Det bliver derfor en endnu vigtigere kamp for BB på onsdag aften i Tingbjerg, når AGF kommer på besøg. For bliver det også til nederlag i den kamp, ligger Carit Falchs tropper kun et par point over bundlinjen, og det er sidste opgør i efteråret. Trods en imponerende række ubesejrede kampe, kommer straffen nu i form af for mange uafgjorte, som kun har givet et enkelt point pr. gang. Det kan komme til at koste dyrt i sidste ende, når turneringen nærmer sig sin afslutning. Og med hensyn til AGF, ja så gik det jo ikke ligefrem særlig godt sidst jyderne gæstede TG og vandt 5-0. Samtidig kommer de nu med en masse selvtillid efter at have slået Lyngby 1-0 søndag. Kampen onsdag – som er Martin Jørgensens sidste som topspiller, begynder kl. 18.30.

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund har sendt dette referat fra kampen i Viborg ..

Uheldige Hvepse

Der ventede en svær kamp mod rækkens nummer 2, Viborg, da Brønshøj skulle spille efterårets sidste udebanekamp, et opgør hvor Viborg havde et topholds held i forbindelse med begge scoringer.

Hjemmeholdet startede bedst, men havde svært ved at spille sig frem til chancer mod et godt organiseret Brønshøj-forsvar. Der skulle faktisk gå 10 minutter, før de fik testet Dannevang.

Netop Deble var her, der og alle vegne, og midtvejs i 1. halvleg trak han ind i banen, og sendte et godt skud på stolpen. Bolden sprang ud og ramte Dannevang i ryggen og gik i mål. 1-0 til Viborg.

Herefter fik begge hold spillet sig frem til chancer. Nøhr havde et par skud udefra, men begge var uden for målrammen, mens Viborg ikke fik udnyttet en dobbeltchance, så holdene gik derfor til pause med stillingen 1-0.

Der var kun spillet et par minutter af 2. halvleg, da Deble på en friløber blev nedlagt i feltet af Dannevang. Det var Marcel Rømer, som skulle sparke straffesparket, men Dannevang klarede forsøget, hvorefter Stankov var først over returen og gjorde det til 2-0 for hjemmeholdet.

image (2)

Brønshøj pressede herefter på for en scoring, og bl.a. Henningsen kom frem til flere gode afslutninger, men enten var målmanden på plads, eller også røg forsøgene forbi kassen. Viborg fik ligesom i 1. halvleg en dobbeltchance, men først fik forsvaret blokeret og på returen fik Dannevang reddet.

Der kom ikke flere mål, og Brønshøj led deres første nederlag siden 5. september.