BB tabte i tågen mod Vestsjælland - men det bliver meget bedre i pokalen !

På en tåget og kold onsdag aften mødte Brønshøj den kommende pokalmodstander FC Vestsjælland i årets første træningskamp, som blev spillet i Slagelse. Og det endte med et nederlag på 0-3, men der er ingen grund til de store panderynker hos de sort/gule, for trods et hold med mange af de faste udenfor, spillede BB faktisk en ganske glimrende kamp.

Brønshøj var godt med i 1. halvleg, og allerede efter 6 minutter kunne hvepsene havde bragt sig foran, da Sebastian Lassen erobrerede bolden langt oppe på Vestsjællands banehalvdel, hvor han fik sendt bolden ind til Oke Akpoveta, som dog måtte se sit forsøg gå forbi mål.

chrhas

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund i Slagelse til årets første træningskamp

På trods af den gode start, var det hjemmeholdet, som fik bragt sig foran, da altid farlige Rasmus Festersen modtog en stikning i venstre side, og han fik sparket bolden over Yousuf Butt og ind i kassen. ( Det er for øvrigt lige før selvsamme Festersen kan melde sig ind i klubben “BB’s onde ånd”, for han scorer som regel hver gang, holdene mødes. I den klub står et enkelt navn indtil nu nemlig Jeppe Kjer, tidligere Roskilde og HB Køge – nu AGF ).

netavis3

Mens man endnu kunne se tydeligt – før tågen for alvor indfandt sig

Brønshøj havde et par gode forsøg udefra, mens Vestsjælland fik sendt flere farlige indlæg ind i BB’ernes felt, og et par minutter før pausefløjt fik hjemmeholdets Dennis Sørensen sparket bolden i mål til 2-0.

Der lagde sig herefter en tæt tåge over hele banen, som gjorde det svært for tilskuere, spillere og trænere at se hinanden. I pausen foretog Brønshøj også en udskiftning, da Sebastian Grubak erstattede Mads Gabel.

I 2. halvleg spillede FC Vestsjælland kontrolleret, mens Brønshøj pressede på for en scoring. Det var dog så som så med chancerne, og bedste mulighed til hvepsene kom, da Fredsted gik til baglinien, hvor han slog et fladt indlæg skråt bagud til Jakob Andreasen, hvis skud dog endte langt forbi mål.

På trods af Brønshøjs pres fik hjemmeholdet bragt sig yderligere foran, da Festersen (igen), efter godt 15 minutter af halvlegen, fik scoret endnu engang, da han sparkede bolden i mål uden chance for Yousuf Butt.

FC Vestsjælland havde herefter flere gode muligheder det sidste kvarter, men kunne simpelthen ikke få bolden ind og stregen, og det hele sluttede derfor 3-0 til hjemmeholdet.

Næste træningskamp er på lørdag d. 24. januar kl. 13.00 mod de danske vicemestre fra FC København. Kampen vil bliver spillet på løvernes træningsanlæg på Jens Jessens Vej.