BB vandt sidste træningskamp før forårspremieren

1511348_787244754619390_348711718_nDet brændte ind i mellem på foran Helsingørs mål. (Foto: Thomas Løser)

Eftermiddagens træningskamp – den sidste før turneringsstarten – endte med en fortjent sejr på 1-0 over Helsingør. Kampen blev spillet i Tingbjerg og var ret så meget præget af den kraftige vind.

Det var første gang i år, BB endelig kunne stille med det meste af det mandskab, som regnes for noget nær ideal opstillingen. Det så således ud:

Nicklas Dannevang – Mads Gabel (82. Thomas Aarris), Jesper Fleckner (63. Frederik Kragh), Jacob Berthelsen, Kasper Højer – Casper Henningsen, Thomas Hansen, Jesper Christjansen (55. Mikkel Nøhr), Sebastian Dalgaard (85. Atrim Aliti) – Andreas Granskov (46. Kasper Sørensen), Emil Berggreen (75. Aleksandar Lazarevic).

Casper Henningsen scorede kampens enlige mål på straffe fem minutter før pausen. Det var ikke den mest ophidsende forestilling, men som nævnt før, spillede blæsten ind.

1899922_787244911286041_5534875_n

Helsingør havde også sine chancer, men BB-forsvaret var påpasseligt. (Foto: Thomas Løser)