BB's "hvepse tour" i Føtex blev en succes

For anden gang i år arrangerede Brønshøj Boldklub fredag aften “hvepse tour” – et cykelløb, hvor pengene går til et godt formål.

Det var i dette tilfælde til BB selv samt Familier Til Kræftramte Børn, og hvor det sidst foregik på Tingbjerg Ground, så lagde Føtex Husum plads til denne gang. Flere mødte op for at overvære det festlige løb med kendte og mindre kendte deltagere. Skuespiller Paw Henriksen var med i feltet, der blandt andet talte Christian Barret, Arbejdernes Landsbank, de tidligere BB-divisionsspillere Brian Kaus og Jesper Hansen og flere fra BB’s erhvervsklub. Til at kommentere begivenhederne havde man fået Carsten Werge til at komme, og han gjorde det på sin sædvanlige festlige og lidt flabede facon, som går lige i publikum.

        Hvepse-Tour-2014_fullarticle

Klar til start i Føtex Husum – det imponerende felt bestående af kendte og mindre kendte ryttere. (Foto: Henrik Haslund) ..

De 10 ryttere tilbagelagde i alt 379,2 km på en time – altså et gennemsnit på næsten 38 km i timen.

Da der var i alt 33 erhvervssponsorer – og 83 privatsponsorer – betyder det, at rytterne sammenlagt kørte 143.000 kroner i kassen. En del af overskuddet gik som nævnt til “Familier Med Kræftramte Børn”, mens resten tilfalder BB.