Bo Henriksen og hans tropper gjorde arbejdet færdigt

Aleksandar-Lazarevic_spiller-embed

Alexandar Lazarevic scorede kampens første mål.

FODBOLD: En fantastisk forårssæson blev kronet med værdighed søndag eftermiddag, da BB på udebane besejrede FC Fredericia med 3-2 efter 1-1 ved pausen. Dermed kunne Bo Henriksen aflevere sit hold på en flot fjerdeplads i 1. division med det imponerende pointtal 53. Og de som ikke tror, der var noget særligt at spille om kan så notere sig, at netop denne fjerdeplads giver flere TV-penge, end hvis BB var sluttet længere nede. Så flot, flot af drengene.

Man kunne et sted læse før kampen, at Fredericias træner Nicolai Wael ville besejre Bo Henriksen i sæsonens sidste kamp. Det var bare et eksempel på, at man ikke skal skryde alt for højt. Kampen på Monjasa Park var ikke på noget tidspunkt spændende. Dertil havde BB fint kontrol over begivenhederne, og sejren var fuldt fortjent.

Det var så Bo Henriksens farvel til Brønshøj efter syv lykkelige år. Selvom det har været en kendsgerning i nogle uger, så er tanken alligevel mærkelig. Næste gang der kaldes til træning i Tingbjerg, så er det med Carit Falch ved roret.

Alexandar Lazarevic bragte BB foran i Fredericia efter bare seks minutter, men bare fem minutter før halvtid fik hjemmeholdet udlignet ved Thomas Mikkelsen.

Efter pausen gjorde Emil Berggreen det til 2-1 efter 51 minutter, og Jesper Fleckner øgede til 3-1 godt et kvarter før tid.

Emil-Berggreen_spiller-embed  Jesper-Fleckner_spiller-embed

Emil Berggreen og Jesper Fleckner scorede til 2-1 og 3-1

Fredericia fik pyntet seks minutter før slutfløjt til resultatet 2-3. Med den sejr får BB en fuldt fortjent fjerdeplads, da de omkringliggende resultater flaskede sig.