Boliger klar på Tingbjerg Kollegiet

Tingbjerg Kollegiet

Tingbjerg Kollegiet, der administreres af det københavnske boligselskab fsb,  er tæt på at afslutte en gennemgribende renovering og modernisering. Der er et stort behov for gode tidssvarende boliger til unge under uddannelse i København – også lidt større boliger, man kan dele med kæreste eller ven/veninde. For at imødekomme behovet for mere plads  er nogle af kollegiets værelser nu lagt sammen på hver gang, så kollegiet får 18 nye 2-rums boliger med eget bad og køkken. Der er nu boliger klar, der opfylder behovet for mere plads,  og ventelisten er kort.

Lejlighed-Tingbjerg-Kollegi (1)

Eget minikøkken, nyt badeværelse, bedre skabs- og opbevaringsplads og moderne fælleskøkkener med udgang til altan  er noget af det, der er en konsekvens af moderniseringen på hele kollegiet. Dertil kommer vandbesparende toiletter og et nyt ventilationssystem, der giver et bedre indeklima, nye linoleumsgulve og så naturligvis maling af væg og lofter. Renoveringen afsluttes endeligt i november i år.

 

Beskrivelse: logo

Fakta om fsb

fsb er Københavns største almene boligorganisation. fsb ejer 12.000 almene boliger i Københavns Kommune heraf 420 ungdomsboliger og 926 ældreboliger.

fsb administrerer også andres boliger. Gladsaxe Kommune har 776 boliger, og der er 1060 boliger i selvejende kollegier, som alle bliver administreret af fsb.