Brev fra Husum Juletræsfond: Sådan bliver programmet for juletræstændingen

Kære børneforældre i HUSUM.

Så er det snart ved at være tid for tænding af juletræet i HUSUM.    

Husum Juletræsfond skal derfor endnu engang minde om, at det er fredag den 28. november det sker.

SONY DSC

Og Juletræsfonden skal gentage, at fra i år står træet ikke på det gamle torv, men er nu flyttet til HUSUM BYPARK ved krydset Frederikssundsvej/Husumvej.

Allerede fra klokken 16.30 vil der være aktivitet på pladsen. Der vil være levende julemusik, og fra teltet vil Byparkens Arrangementsgruppe og Områdefornyelse Husum i fælleskab sørge for uddeling af gratis varm suppe. Samtidig vil de lokale spejdere sælge varme æbleskiver billigt, og så vil den lokale Rotaryklub sælge varm glögg.

Ud over disse aktiviteter vil alle børn kunne få udleveret en nissehue, som er sponsoreret af Områdefornyelse Husum og Juletræsfonden i skøn forening.

Klokken 17 starter selve arrangementet. Efter velkomst af lederen fra Områdefornyelse Husum, vil selveste Overborgmester FRANK JENSEN holde en juletale for os alle sammen.

Og når Overborgmesteren ønsker os alle god jul, så kommer JULEMANDEN kørende i en gammel brandsprøjte for at lægge op til tændingen af det store juletræ, som igen i år er sponsoreret meget velvilligt af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Når træet er tændt, vil JULEMANDEN få alle fremmødte børn til at synge med på julens sange, som vi alle sammen kender. Og mon ikke vi skal en tur rundt om træet, medens der synges sammen med JULEMANDEN.

Og som et andet af aftenens højdepunkter er der så endelig uddeling af godteposer til alle børnene, som er sponsoreret af de forretninger og virksomheder, som troligt bakker op om Juletræsfonden og dens arbejde for at fastholde denne JULE tradition. For det er jo en tradition, der er videreført siden oprettelsen i 1982 af det lokale erhvervsliv.

Så lad nu ikke dine/jeres børn gå glip af jule stemningen i vores bydel. Og få den indre varme fra de telte, der tilbyder noget varmt. Og husk den gratis nissehue til alle børnene.

Vi ses fredag den 28. november klokken 16.30 til ca.18.

Med venlig JULE hilsen fra Juletræsfonden.