Brønshøj kæmpede tappert, men tabte forårets første kamp i Kjellerup

Efter mere end fire måneders ventetid var det lørdag eftermiddag igen tid til divisionsfodbold, men det blev bare ikke den oplevelse, man havde håbet på. Premieren i det jyske endte med et 0-2 nederlag mod et kynisk og effektivt Kjellerup mandskab.

tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøjs trup retter en stor tak til de supportere, som havde taget turen til Kjellerup, og gjorde deres for at skabe stemning og opbakning, og alle håber, at se dem igen hjemme i Tingbjerg på næste lørdag, samt når holdet igen skal på udebane.

Der blæste en meget frisk brise langs banen i Kjellerup, men selvom Brønshøj startede i modvind, var det dog de sort/gule, der skabte chancerne, selvom de ikke var store.

Kjellerups første mulighed kom efter 24 minutters spil, da Kristoffer Lind sled sig fri, men Daniel Anusic kom godt tilbage og fik blokeret afslutningen.

Ti minutter før pausen kom kampens første scoring. Desværre faldt den til hjemmeholdet. Patrick Bang Nielsen fik slidt sig foran Jeffrey Ofori, og da han så, at Johan Gårdsvoll var kommet langt ud af sit mål,  sendte han bolden over Brønshøj-keeperen til en 1-0 føring.

Fem minutter efter følte Christoffer Boateng, at han skulle have straffe, men dommerens fløjte forblev tavs og spillet fortsatte. Kort efter fik Simon Sharif en god mulighed, men fra kanten af feltet, fik han sendt bolden forbi mål.

Kjellerup kunne derfor gå til pausen med en 1-0 føring.

Opskriften på at komme bedre ind i kampen var at sætte tempoet op, men det skete ikke. da spillerne kom ud til 2. halvleg. I stedet kunne Kjellerup bringe sig foran 2-0, da Kristoffer Lind blev sendt i dybden. Han fik prikket bolden forbi Gårdsvoll og ind kassen. Og nu så det svært ud for hvepsene.

Men på trods af at være bagud 0-2 skal spillerne have ros, fordi de fortsat kløede på og fik presset Kjellerup langt tilbage, hvilket skabte flere farlige situationer, men marginalerne var ikke på Brønshøjs side.

På trods af nederlaget skulle der traditionen tro stadig kåres en “kampens spiller” af BB’s supportere, og det blev Lars Emil Juel Andersen.

Med et kvarter igen ramte Patrick Naundrup nemlig overliggeren, da han fik lobbet bolden over hjemmeholdets målmand Benjamin Schubert. Boateng var også tæt på efter et frispark, men Schuberts fingrespidser forhindrede et mål. BB’erne fik en masse hjørnespark, og det udløste flere farlige situationer, uden der blev scoret.

Brønshøjs forår fik derfor ikke den start, man havde håbet på, men der er stadig 15 kampe tilbage, så intet er afgjort endnu, og spillerne får mulighed for at smage sejrens sødme, når Kolding IF kommer til Tingbjerg i næste runde lørdag den 25. marts kl. 15.00.