BB er nummer 16 i dansk fodbold - udfra placeringen i 1. division

1403340_10202469704122411_708878381_o

De fantastiske sort/gule drenge som har spillet bydelen op på en 16. plads i dansk fodbold ..

FODBOLD: Her hvor det hele er overstået, kan man godt sidde og kigge turneringen og divisionerne nærmere efter i sømmene. Blandt andet betyder Brønshøjs flotte 4. plads i 1. division, at de sort/gule rent faktisk er rangeret som nummer 16 i dansk fodbold. De 12 øverste fra Superligaen giver jo sig selv, så hele bydelen kan godt rette ryggen og være stolt. Især når man ser, hvilke danske store byer, som ligger placeret under. Klubbens bedste placering nogensinde kom i firserne med en 5. plads i landets bedste række, som dengang netop hed 1. division.

Det er ikke så lidt af en præstation for en københavnsk forstadsklub med et budget svarende til 2. divisionsklubbernes at markere sig så stærkt. Mon ikke også det var årsag til, at tre klubber sidste år stak en kæp i hjulet på hvepsene, som lå til oprykning ? Brødnid og misundelse over at en lille klub kunne hamle op med fultidsprofessionelle og havde succes ? Det var ved at koste alt, men heldigvis klarede hvepsefamilien i fællesskab ærterne. 

Der er vist ingen fodboldinteresserede i 2700, der glemmer, hvilke klubber, der var tale om. Men lad det nu ligge, og lad os i stedet glæde os over 16. pladsen på ranglisten …

Vi er så stolte over jer drenge !