Brønshøj er ramt af et bundholds lod - og det ser skidt ud ..

bb_logo_dropshadow_115x103

FODBOLD: Kampene i april måned skal vindes, hvis BB overhovedet skal gøre sig forhåbninger om endnu en sæson i landets næstbedste række. Sådan har parolen hele tiden været hos både spillere og tilhængere. Men det går ualmindelig trægt. Ikke fordi de sort/gule spiller decideret dårligt, men uheldene vælter bare ned over mandskabet.

I HB Køge blev Sebastian Lassen vist ud, og BB måtte i hele anden halvleg spille med kun 10 mand – og i sidste minut blev endnu en BB’er præsenteret for det røde kort, nemlig Lars Emil Juel Andersen.  Det samme overgik holdet i kampen mod AB, hvor det dog kun var Mads Gabel, som blev vist ud et kvarter før tid.

Efter udvisningen af Sebastian Lassen i Herfølge scorede hjemmeholdet så deres sejrsmål umiddelbart efter pausen, og mere blev det ikke til. Vor udsendte Christian Haslund giver et mere udførligt referat af mandagens kamp, men vi kan godt slå fast, at det her i allerhøjeste grad er op ad bakke for BB.

Bedre bliver det ikke, når karantænelisten vokser støt og roligt.

Nu er det så heldigt, at både Fredericia og AB også tabte, men desværre betød de andre resultater, at der nu er ved at danne sig en bundgruppe på tre hold, og som det ser ud nu, bliver det to af dem, så må ned i 2. division. BB kan rette lidt op på det lørdag kl. 15 på TG, når formstærke Roskilde kommer på besøg. En sejr vil her mindske afstanden til sjællænderne, mens vi slet ikke tør tænke på, hvad et nederlag vil betyde.

Her følger referatet fra 2700-netavisens udsendte i Herfølge – Christian Haslund (tekst og foto)

Dommeren havde gang i kortene i en kamp, hvor BB havde det svært

HB Køge satte sig fra start af på kampen, og Brønshøj kom under pres, men forsvaret holdt stand, og bl.a. godt forsvarsspil af Lars Emil Juel Andersen forhindrede bl.a. to friløbere til HB Køge.

Brønshøj fik efterhånden bedre fat og fik også spillet sig frem til flere halve chancer, hvor målmanden dog ikke blev testet.

HB Køge-BB

5 minutter før pausefløjt kom halvlegens bedste chance, da HB Køge fik testet Dannevang, som fik pareret og selv var over returen, og kort efter var der dømt klumpspil i Brønshøjs felt, men hvepsene fik afværget og kunne sparke bolden væk.

Et par minutter senere blev Brønshøj, – for anden kamp i træk, – reduceret til 10 mand, da Sebastian Lassen fik marchordre efter en tackling bagfra, som blev begået på HB Køges banehalvdel.

Det var en 1. halvleg, hvor dommer Kasper Madsen fik travlt, han ud over det røde kort, uddelte 6 gule kort, 3 til hvert hold.

HB Køge startede 2. halvleg som 1. og efter bare 5 minutter fik værterne hjørnespark i højre side, og inde i feltet fik Søren Henriksen hovedet på Kristian Andersens indlæg, og han kunne heade svanerne foran.

Brønshøj havde med kun 10 mand på banen svært ved at skabe noget fremad. Omvendt vovede HB Køge ikke noget, og det var yderst sparsomt, hvad det blev til af chancer til hjemmeholdet på trods af spilovertaget.

I takt med at Brønshøj blev tvunget til at satse mere for at få udlignet, opstod der omstillingsmuligheder til hjemmeholdet, men dette førte ikke til nogen nævneværdige chancer.

Kort før de 90 minutter løb ud, fik Brønshøj den største chance i kampen, da en bold fra Mikkel Nøhr, blev spillet om bag HB Køge-forsvaret, hvor Oke Akpoveta sparkede første gang, og kun en flot redning af Frederik Due forhindrede, at hvepsene fik udlignet.

I overtiden fik HB Køge tildelt et straffespark, da Lars Emil Juel Andersen, som bagerste mand, nedlagde en HB Køge-spiller i feltet. Brønshøj sluttede derfor kampen med 9 mand på banen, og HB Køge fik en gylden mulighed for at udbygge føringen, men Kristoffer Munksgaard sendte straffespark på overliggeren, og kampen sluttede dermed 1-0 til værterne.

Brønshøj kan dog trøste sig med, at både nedrykningskandidaterne, FC Fredericia og AB, tabte i dag, så hvepsene er på ingen måde hægtet af.

Næste kamp er på lørdag den 11. april kl. 15.00, når FC Roskilde kommer på besøg.