Brønshøj fik kanon start på foråret

Bo Henriksen holdt ord – BB vandt i Hjørring og rykkede yderligere væk  fra nedrykningsstregen …

FODBOLD: – Mine spillere er tændt til bristepunktet, og vi glæder os alle til at komme i gang, som var det juleaften. Sådan nogenlunde sagde Bo Henriksen tidligere i denne uge, da Brønshøj netavis – 2700-netavisen fik en snak med ham før den spændende og vigtige forårspremiere.

Og hvad skete ? BB tog til Danmarks ende og bankede hjemmeholdet Vendsyssel FF på hjemmebanen i Hjørring så sikkert som 3-0 efter 1-0 ved pausen. Det er saft suse mig en overbevisende start – stort tillykke til de sort/gule !

Berggreen lynede

Emil-Berggreen_spiller-embed

Og så må vi jo glædeligvis konstatere, at Emil Berggreen fortsatte, hvor han slap i efteråret. Farlig og sulten foran kassen og hele to gange lynede han i Hjørring. Første gang efter 27 minutter til 1-0, hvilket var stillingen ved pausen. Men det blev ikke ved det. Efter 51 minutter punkterede han hjemmeholdet med sin anden scoring til 2-0. Nu satte Vendsyssel alt på et bræt, men formåede ikke at score, og i stedet slog Casper Henningsen sejren fast i sidste minut til 3-0.

Der er langt til Hjørring, det ved vi. Men som Bo Henriksen også fik sagt, – så gider vi ikke den med, at vi er svækket af en lang bustur. Det er vi for professionelle til. Den holdt også. Så divisionsholdets tur hjem føles nok ikke så anstrengende oven på den flotte start.

1911813_10203753206050096_2124295823_n

 Klar til den lange tur – Tingbjerg lørdag morgen før en vis herre har fået sko på  (Foto: Susanne Muurbech Brygger)

Her skal også falde et par ord til de utrolige hvepse-champs, der bare lejer en minibus og kører en smuttur på 7-800 kilometer for at støtte deres helte. Prisværdigt ! Mon ikke Bo og hans spillere vil give dem en del af æren for årets første sejr i 1. division !

Hvilken skøn start på weekenden ….

22. marts 2014