Brønshøj fortsat uden sejr - uafgjort mod Roskilde

FODBOLD: Det lykkedes heller ikke i ottende forsøg for de sort/gule at hente en sejr i Nordicbet Ligaen. Trods hjemmebane mod rækkens anden bundprop Roskilde, som heller ikke har prøvet at vinde endnu, måtte BB forlade banen med 1-1 efter 0-1 ved pausen.

10650011_883842184959646_383916393618559335_n

Der var ind i mellem store chancer, men Roskilde havde en stærk målmand mellem stængerne

2700-netavisens udsendte på Tingbjerg Ground: Christian Haslund, Thomas Løser og Henrik Haslund

Det var ikke ligefrem århundredes oplevelse at overvære de to sejrs hungrende mandskaber i et kedeligt og trist vejr. Meget af spillet bar præg af, hvor vigtigt det ville være at få den første sejr i denne sæson.
Efter 5 minutter kunne Thinter havde givet Brønshøj en drømmestart efter et indkast, men gæsternes målmand fik skubbet bolden ud til Fleckner, hvis skud blev blokeret af en Roskilde-spiller.

Man skulle helt hen til det 22. minut før Roskilde fik deres første rigtige chance, da et boldtab på midten af banen førte til en Roskilde-omstilling, men en flot redning af Dannevang gjorde, at opgøret fortsat var målløst.

Herefter tog Brønshøj over, og anfører Jesper Fleckner var da også tæt på at score kampens første mål. Fredsted sendte en hjørnespark mod bagerste stolpe, hvor Fleckner kom højst og fik headet nedad i retning mod mål. Men Roskildes keeper viste igen storspil, og med en refleksredning fik han slået bolden over mål.

Blot fire minutter efter brændte det igen på nede i ørnenes forsvar. Godt forarbejde af Granskov, der spillede bolden til Henningsen, som trak ind i feltet, hvor han fik bolden forbi keeperen. Uheldigvis stod stolpen i vejen, og bolden røg ud i feltet. Her stod Dalgaard klar, men hans skud blev blokeret af en glidende Roskilde-forsvarer.

10703746_883842431626288_3318392187503170682_n
Emil Nielsen bringer Roskilde foran på straffe i halvlegens sidste minut

I denne periode havde Roskilde ikke meget at byde på, men et par minutter før tid kom de op på Brønshøjs banehalvdel. I hård kamp med Gabel, slap Andreas Lissau ind i feltet, hvor han blev nedlagt, og dommeren dømte resolut straffespark.

Det omsatte Emil Nielsen sikkert, og FC Roskilde kunne gå til pausen med en 1-0 føring efter en 1. halvleg, hvor Brønshøj efter en rodet start satte sig på spillet, men ikke kunne omsætte chancerne til mål.

Ved 2. halvlegs start åbnede himlen sig, og regnen væltede ned. Det satte sit tydelige præg på kampen, hvor spillerne begyndte at kure rundt på den glatte bane.

Brønshøj havde svært ved at skabe chancer på trods af spilovertaget, mens Roskilde stort set ingenting skabte i 2. halvleg.
10678859_883843701626161_1590762410416455477_n

Her udligner Casper Henningsen til 1-1 på straffe

10 minutter før tid kom udligningen dog. Brønshøj sendte en frisparksbold ind i feltet i retning mod feltet. Fleckner blev holdt godt og grundigt nede i feltet, og dommeren dømte straffespark til hvepsene. Det skulle Henningsen tage sig af, og selvom målmanden fik hånden på, var skuddet dog så hårdt, at han ikke kunne forhindre bolden i at ryge i mål.

Bare fem minutter før tid fik Granskov en god mulighed for at score sit sjette mål i sæson, da en tilbagelægning skråt tilbage fra Gabel endte hos ham, men han fik kroppen bag bolden, som røg langt over Roskildes mål.

I overtiden fik Lassen bolden i mål for Brønshøj, men var dog blevet dømt offside forinden.

Uafgjort trods BB-overvægt det meste af kampen. Det var ottende gang, de sort/gule måtte forlade banen uden en sejr, akkurat det samme som Roskilde.