Brønshøj har fundet Bo Henriksens afløser i egne rækker

2014-03-29 15.56.44 Her kommer aftalen på plads. Sportschef Thomas Ibsen og Nicky-Sean Lorentzen er enige om det fremtidige samarbejde, og i eftermiddag kl. 15 underskrives kontrakten på klubbens kontor.

Overraskende – hvis ikke vi skal bruge ordet sensationelt, har BB nu fundet den person, som skal løfte den tunge arv efter Bo Henriksen som træner for Brønshøjs divisionshold i 1. division. Efter lang tids betænkning – og gennemgang af flere kompetente ansøgere, faldt valget på klubbens 3. holdstræner Nicky-Sean Lorentzen. Han tiltræder således som træner efter sommerferien.

– Vi fandt ud fra Nicky-Seans resultater med klubbens 3. hold, at han var et oplagt emne. Ikke mindst fordi, han kender BB ud og ind. Så vi ser frem til et spændende samarbejde med stor fortrøstning, siger Thomas Ibsen til 2700-netavisen.

IMG_0153

Også Bo Henriksen mener, det er et godt valg – Ja jeg har da skævet til Nicky-Seans arbejde med 3.holdet og må sige, han har muligheder. Så ham tror jeg godt, divisionsholdet kan være tjent med og glæde sig til.

Som en drøm

– Jeg er oven ud lykkelig over at få denne chance, siger den kommende divisionstræner. – Det er som en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Men jeg ved, jeg er den rette efter Bo Henriksen. Vi ligner hinanden meget på flere punkter, så jeg skal nok føre hans store arbejde videre. Jeg agter også at lade mit hår vokse, så spillerne ikke tænker over, at en anden har overtaget trænergerningen.

Dermed er alt faldet på plads – spændingen er udløst på denne herlige 1.april, og nu kan man atter koncentrere sig om at nå en flot placering i foråret.

2700-netavisen erfarer, at den kommende træner har betinget sig, det er et 1. divisionshold, han overtager efter sommerferien, hvilket er føjet ind i kontraktens ordlyd.

I modsat fald annulleres aftalen.

1. april 2014