Brønshøj har fortsat store scoringsproblemer - 0-0 mod B.1908 på Tingbjerg Ground

Uafgjort er bedre end at tabe, men det er stort set også det eneste, BB kan glæde sig over efter lørdagens kamp mod B.1908 på Tingbjerg Ground, hvor de store scoringsproblemer endnu engang meldte sig. Nå jo – selvfølgelig da også, at forsvaret holdt nullet for tredje gang i træk. Men specielt nu hvor det er yderst vigtigt at skrabe så mange point sammen i starten som muligt, duer det ikke med uafgjorte. Slet ikke, når en sejr trods alt giver hele tre point på kontoen. Det kan meget vel komme til at betyde, at der pludselig opstår et hul mellem nummer fire og fem, og er man i nederste gruppe, kan der være lang vej op. Det ene point i dag var amagerkanernes første i turneringen, mens BB nu er oppe på fire !

2700-netavisens udsendte Christian Haslund har disse betragtninger fra eftermiddagens kamp, hvor Thomas Løser tog sig af billederne …

Uafgjort mod 8’erne

Det var en varm sommerdag, da B1908 gæstede Tingbjerg Idrætspark, hvor der igen var aktiviteter for de mindste. Bl.a. blev der tilbudt ansigtsmaling, mens hoppeborgen gjorde comeback fra sidste uges kamp. Med hensyn til selve kampen, så sluttede den målløs på trods af flere gode chancer i 2. halvleg.

Starten af 1. halvleg var præget af en del boldtab hos begge mandskaber, men ingen af holdene formåede at udnytte dem til at skabe chancer, bortset fra et par indlæg til begge sider.

11951991_894820137232619_7331592161366207826_n

BB presser, men ind ville bolden ikke

Vi skulle helt frem til det 21. minut, før kampens første afslutning mod mål kom. Jabar Sharza fik afsluttet med venstrebenet, men måtte se bolden stryge et par meter forbi mål.

Afslutningen gav Brønshøj bold på tanden, og i de følgende minutter fik både Kenneth Sørensen og Casper Henningsen forsøgt sig, men begge gang manglede præcisionen.

Mod slutningen af halvlegen nærmede B1908 sig målet, da en af gæsterne lige nøjagtigt ikke fik hovedet på bolden efter et hjørnespark, der endte med at sejle gennem hele feltet.

I halvlegens døende sekunder kom kampens hidtil bedste mulighed. B1908’s Benjamin Fey stod umarkeret inde i feltet, hvor han fik headet på mål, men Kasper Vilfort stod godt placeret og formåede både at redde og holde bolden.

11951923_894820300565936_7920397367485911992_n

Kasper Vilfort havde flere gode redninger, også her hvor det brænder på

Mens 1. halvleg ikke var en fryd at se på, så var der mere opløftende spil efter pausen, hvor Brønshøj fik spillet sig frem til flere gode chancer. Jabar Sharza kom frem til størstedelen af hvepsenes muligheder, men enten fik forsvaret blokeret, eller også var målmanden i vejen.

B1908 var sjældne gæster på Brønshøjs banehalvdel i 2. halvleg, men i det 74. minut kom de frem til deres bedste mulighed i kampen, da Philip Rejnhold var alene med Kasper Vilfort, der fik kastet sig ned og slået bolden ud til hjørne.

11902553_894820310565935_709433833804371515_n

En 1908-spiller er fri foran mål, men en koncentreret Vilfort får reddet

I overtiden opstod der en batalje mellem Casper Henningsen og B1908’s Frederik Kragh, der endte med et gult kort til begge spillere. Da det samtidig var Frederik Kraghs andet gule kort, sluttede gæsterne med en mand i undertal.

11866410_894820530565913_4923346713605211259_n

Farvel og tak – Frederik Kragh vises ud efter sit andet gule kort

I det 6. minuts overtid fik Brønshøj en sidste chance for at tage alle 3 point, men Henningsens afslutning sad lige på Steffen Petersen, og kort efter fløjtede dommeren kampen af.

– Havde vi spillet 2. halvleg to gange, så havde vi også vundet kampen, sagde cheftræner Jesper Hansen efter kampen.

Næste kamp for Brønshøj er på lørdag den 29. august kl. 13, når de møder HIK ude på kunstbanen i Gentofte.

Kan man ikke vente helt til næste lørdag med at se fodbold, så spiller 2. holdet torsdag d. 27. august kl. 18.30 mod Husum 2 i Husumparken.