Brønshøj har opbygget et af 1. divisions bedste forsvar - 0-0 i Roskilde

FODBOLD: For sjette gang i træk kunne Brønshøjs forsvar melde clean sheet. Det skete efter kampen mod Roskilde fredag aften – og det er dermed – 12 halvlege eller 540 minutter siden – at der er scoret mod de sort/gules forsvar. Vildt imponerende !

Lægger vi yderligere to kampe til, så giver det antallet af kampe, hvor BB ikke har tabt. Det var to uafgjorte 1-1 kampe mod henholdsvis Roskilde og Horsens. Og igen – det ene mål i de to kampe – nemlig Roskildes – blev scoret på straffe. Så kæmpe ros og respekt for Brønshøjs forsvar, som virkelig har manifesteret sig. Men når det så er sagt – så stor ros til hele organisationen på holdet. Alle kæmper for alle – og man kan jo se, at det belønnes.

BBB1

Kampen mod Roskilde var yderst vigtig for begge hold, da både hjemmeholdet og BB for øjeblikket er inde i en god periode. Derfor må man sige 0-0 er et ok resultat for begge hold. Man vidste på forhånd, at det ville blive en intens og tæt kamp – og det var lige, hvad det blev. Med det uafgjorde resultat er BB i dette øjeblik nr. 7 i rækken. Da AB samtidig tabte i Skive, blev afstanden ned til uglerne fra Gladsaxevej øget til 7 (syv)point ! HB Køge blev lammetævet på egen bane 1-7 af Lyngby, og bevarer dermed pladsen som nummer 11 med 12 point. Søndag spilles Vejle mod Fredericia – også noget der lugter af et bundopgør !

Så alt i alt en godkendt spilleomgang i 1. division eller NordicBet ligaen for Brønshøjs vedkommende. Det ser stadig lovende ud. Næste kamp er på Tingbjerg Ground lørdag den 1. november kl. 15.00 mod Fredericia. Det ser slet ikke så tosset ud nu.

Godt arbejde af træner Carit Falch, hans trænerteam og ikke mindst alle spillerne. Vi glæder os til næste kamp.

——-

2700-netavisens udsendte medarbejdere Christian og Henrik Haslund var på Roskilde Stadion:

Uafgjort på en kold oktoberaften

Det var og blev en kold affære, da de sort/gule fredag aften tog til Roskilde, for at møde et andet hold, som er inde i en god periode. Men det sluttede som det startede, 0-0.

FC Roskilde-BB, 28.10.14 Fans

Mange Hvepse-fans havde dog trodset kulden og den bidende vind, og havde taget turen med, og igen var de en fantastisk støtte for spillerne på banen.

FC Roskilde-BB, 28.10.14 Indløb

Begge hold lagde friskt fra land, og der kunne sagtens være kommet 2-3 mål indenfor de første 10 minutter. Der var f.eks. kun spillet 2 minutter, da Tahir sendte et indlæg på overlæggeren, hvorefter riposten endte hos en Brønshøj-spiller, som fra en 50 centimeters afstand utrolig nok fik ekspederet bolden over mål.

Roskilde satte sig dog hurtigt på kampen, og kom frem til en lang række muligheder, men gang på gang stod Dannevang, hvor han skulle og gjorde, at Brønshøj stadig var med i kampen. Men BB havde utrolig svært ved ved at skabe noget fremadrettet, og tit blev bolden smidt alt for hurtigt væk. Så de sort/gule kunne være mest tilfredse med stillingen 0-0 ved pausen.

FC Roskilde-BB,28.10.14

Spillerne må have fået en opsang i pausen, for det var et helt andet Brønshøj-hold man så i 2. halvleg.

Efter 10 minutter spillede BB’erne sig igennem i venstre side, hvor Fredsted slog et fladt indlæg ind i feltet, men en Roskilde-spiller fik foden på bolden lige foran Granskov. 2 minutter senere fik Granskov panden på Henningsens indlæg, men forsøget var desværre lige på keeperen.

FC Roskilde-BB, 28.10.14 b

6 minutter før tid blev Brønshøj tildelt et frispark lige udenfor feltet. Det tog Nøhr sig af, men forsøget strøg lige over Roskildes mål.

Det var dog hjemmeholdet som fik 2. halvlegs største mulighed, da de i det 90. minut kom igennem i højre side, men en fantastisk fodparade af Dannevang gjorde, at stillingen holdt. Så det var trods alt en lettelse, da dommeren efter 2 minutters overtid fløjtede kampen af.

FC Roskilde-BB, 28.10.14 efter kampen

Næste kamp er allerede på tirsdag, når turen går til Pandrup, (den anden ende af jorden) – hvor Hvepsene skal møde Jammerbugt FC i 3. runde af DBU Pokalen.