Brønshøj havde travlt til sidst - men tre nye spillere er klar

                                    IMG_2228

                          Jakob Andreasen har allerede været i den sort/gule trøje i en del træningskampe

FODBOLD: Transfervinduet lukkede mandag aften ved midnatstid, så mange klubber havde travlt til sidste sekund. Ikke mindst Brønshøj. Men der er nu føjet tre spillere til truppen, der skal forsøge at redde tilværelsen i landets næstbedste række her i foråret.

Som 2700-netavisen kunne fortælle allerede i december, kommer Esbjergs 20-årige Jakob Andreasen til Tingbjerg. Han har allerede været på banen i et par træningskampe og er en stærk og talentfuld spiller med seks kampe for Esbjergs superligamandskab. Der ud over har BB hentet den 19-årige defensivspiller Malte Kiilerich Hansen fra FC Midtjylland og på falderebet har klubben lejet den 19-årige forsvarsspiller Svenn Crone i Brøndby. Ham har Brøndby skrevet kontrakt med helt til 2018, så det er ikke en hvem som helst ..

Det er meget ung tilgang, men det indgår jo i træner Carit Falchs koncept, at der skal bygges på unge spillere blandet med rutine. – Ja jeg er godt tilfreds med tilgangen, som også giver mulighed for at rokere lidt rundt, siger Carit Falch til netavisen.

Spændende navne som sportschef Thomas Ibsen har fået på plads. Dermed burde BB være nogenlunde rustet til den svære forårssæson. Nu er truppen bred og stærk, og det er også, hvad man er gået efter … 

Men mange af Brønshøjs værste modstandere har oprustet før skæbnesæsonen, så det bliver knald eller fald kampe for alle pengene.