Brønshøj hentede uafgjort i Horsens på et sent mål

Brønshøj spillede 2-2 ude mod AC Horsens. Aleksandar Lazarevic scorede det udlignende mål kort før tid, og for første gang siden den 9. november 2014 lykkedes det for hvepsene at score to mål i en kamp.

Der var to ændringer i startopstillingen i forhold til onsdagens kamp mod Lyngby. Nicklas Dannevang erstattede Johan Gårdsvoll i målet efter overstået karantæne, mens Malte Kiilerich overtog karantæneramte Nuri Mustafis plads på den centrale midtbane.

Vores udsendte medarbejder Christian Haslund rapporterer fra Casa Arena i Horsens

Kampen startede med muligheder i begge ender. Først fik Mads Nielsen headet på mål, men der manglede saft og kraft i hovedstødet. Kort efter var det så Horsens’ tur til at forsøge sig, men Janus Drachmann måtte se sit forsøg gå forbi.

Et kvarter inde i første halvleg fik hjemmeholdets André Bjerregaard en friløber. Inde i feltet forsøgte han at runde Dannevang, der fik nedlagt den høje angriber. Gult kort til målmanden og straffe til hjemmeholdet.

Det blev hjemmeholdets topscorer, Kjartan Finnbogason, der skulle tage sig af straffesparket, som han sikkert omsatte til mål. 1-0 til AC Horsens.

Horsens-BB

Kampen blev efter scoringen en rodet omgang, og begge hold havde det ene boldtab efter det andet. De sidste ti minutter af halvlegen pressede hvepsene på, og de kom frem til en del indlæg, der dog manglede præcision.

To minutter før pausefløjt fik Casper Henningsen Brønshøjs hidtil bedste mulighed, da han med et kort træk sendte bolden mod det lange hjørne, men Rønnow fik flot viftet bolden over mål, og holdene gik til pause med en føring på 1-0 til hjemmeholdet.

Brønshøj startede anden halvleg med et par gode skud på mål, men langsomt begyndte Horsens at overtage kampen, og på tre minutter kom værterne frem til tre gode afslutninger. Brønshøj klarede skærene, og i stedet kunne Oke Akpoveta score sit syvende sæsonmål, da han var hurtigst over returen efter Mikkel Nøhrs hovedstød, som Rønnow kun kunne halvklare.

Ti minutter senere bragte hjemmeholdet sig atter foran, da en Horsens-spiller kom til baglinjen og fandt Finnbogason, der kunne score sit andet mål i kampen.

Bedst som størstedelen af CASA Arena troede, at hjemmeholdet skulle snuppe alle tre point fik Brønshøj udlignet, da Mikkel Nøhr på en nedfaldsbold sendte et skud mod mål. Han ramte bolden helt skævt, men Lazarevic, der var blevet skiftet ind et kvarter tidligere, var vågen og fik headet bolden over i det lange hjørne til slutresultatet 2-2.

Brønshøj var godt med og i flere dele af kampen spilstyrende, men en skarp islænding samt et par gode redninger af Rønnow, gjorde bl.a., at de sort/gule fortsat er sejrsløse i foråret.

Hvepsene har dog stadig to muligheder tilbage for at tage en sejr, og den kan meget vel komme mod Viborg, der ikke har mere at spille for, når de kommer på besøg lørdag den 30. maj kl. 16.00.