Brønshøj kørte spanierne trætte og vandt 4-1 i turens første kamp

11024795_817450501636250_1578344989593547130_n
FODBOLD: Så fik Brønshøj spillet sin første kamp på træningslejren i Spanien. Det blev til en sikker 4-1 sejr over et lokalt mandskab CD Onda efter 1-1 ved pausen. Hjemmeholdet lagde hårdt ud med at komme i spidsen efter bare et par minutters spil, men det lykkedes for Malte Hansen at bringe balance i regnskabet. I anden halvleg gik der bare syv minutter, før Jabar Sharza fik bragt BB foran 2-1, og mod kampens afslutning var det tydeligt, at spanierne var ved at køre trætte. Så i de sidste ti minutter cementerede Jonas Skovengaard med to mål Brønshøjs sejr på 4-1.
IMG_3221

Kampen blev spillet på et lille intimt stadion og trak ikke ligefrem fuldt hus. Men spillerne fik en god gang træning. Her inspicerer man banen før opgøret. Da lysanlægget blev tændt, mindede det i mistænkelig grad om det på kunsten i Tingbjerg.
(Foto: Brønshøj Boldklub)