Brønshøj kvalificerede sig til oprykningsspillet i foråret med 0-0 mod Hvidovre

FODBOLD: Det har ikke været kønt. Langt fra. Men den glædelige kendsgerning som kom lørdag eftermiddag, kan ingen rokke ved. Brønshøj er med i oprykningsspillet til foråret efter 0-0 mod Hvidovre på Tingbjerg Ground. Og lad os så glemme det negative og bare fokusere på, at det lykkedes. Og så selvfølgelig sige stort tillykke til os alle og ikke mindst trænere, spillere og supportere. Første store hurdle er overvundet, og nu kan BB spille uden at skulle spekulere på nedrykning, når forårsturneringen fløjtes i gang i marts/april næste år. Det må da være en god fornemmelse. Kan man så tilmed blande sig i toppen om oprykning til 1. division – vil det være endnu mere fantastisk.

Et nederlag i dag ville have været den største katastrofe i klubbens historie. Så alle sort/gule bør række armene i vejret og glæde sig over, at det trods alt gik godt. Kigger vi på de vilkår, BB har arbejdet under, så er det faktisk flot klaret at komme blandt de fire bedst placerede i rækken.

2700-netavisens udsendte Christian Haslund var på plads, da dommeren fløjtede lørdagskampen op:

Oprykningsspil sikret

Brønshøj sikrede sig i dag en plads i forårets oprykningsspil, da det endte 0-0 hjemme i Tingbjerg mod Hvidovre. Før kampen var der gang i den traditionsrige Hvepsetour, og her trampede de kære cyklister godt grundigt i pedalerne for at samle penge ind til klubben. Redaktør for 2700-netavisen, Flemming Antony, var også hoppet op på jernhesten og “viste gode ben”.

11707731_926242674090365_2762332598566544546_o

Det spændende og stærkt kørende cykelfelt før det gik løs. Der blev trampet i pedalerne til fordel for BB

Og til selve dagens vigtige kamp. I 1. halvleg hvor Brønshøj var mest på bolden, opstod der enkelte chancer til begge hold. De voldte dog ikke problemer for de to målmænd.

I pausen blev der for øvrigt i forbindelse med en landsdækkende kampagne fra Divisionsforeningen, trukket lod om to billetter til playoff-kampen mellem Danmark og Sverige, der spilles tirsdag den 17. november.

11155005_926241654090467_6115572871850491251_o

På billedet ses den heldige vinder Per Silberg med BB’s bestyrelsesmedlem Dennis Kjeldsen i midten

I 2. halvleg var BB’s bedste chance, Jabar Sharza snød en Hvidovre-mand i venstre side og sendte bolden ind i feltet, hvor Patrick Naundrup fik prikket den videre til Casper Henningsen, der skød på mål, men måtte se forsøget blive blokeret.

12194782_926241517423814_3020485748974499420_o

BB-pres foran gæsternes mål, men helt farligt blev det aldrig ..

Hvidovre havde bolden mest i 2. halvleg, som var en begivenhedsfattig affære, hvor begge hold havde svært ved at sætte sig rigtig igennem på midten. Vi skulle da også helt frem til det 71. minut før halvlegens første skud på mål kom. Malte Kiilerich forsøgte sig fra kanten af feltet, men måtte se sit forsøg gå et stykke forbi Mikkel Haslings mål.

Foto fra Tingbjerg Ground: Henrik Haslund og Thomas Løser

I løbet af 2. halvleg blev Oliver Fredsted skiftet ind i stedet for Jabar Sharza med 20 minutter tilbage til, hvad der var Fredsteds kamp nummer 50 for hvepsene.

Det hele endte uafgjort, og både Brønshøj og Hvidovre tager derfor 7 point med over i forårets oprykningsspil. Der skal Brønshøj møde de andre top 4-hold fra de to øvrige puljer, og modstanderne i foråret bliver: Brabrand, Thisted samt Aarhus Fremad fra den jyske halvø, Marienlyst samt Middelfart fra Fyn, Nykøbing FC fra Falster og nogle rigtige interessante lokalopgør mod Frem og Fremad Amager.

12194877_926242387423727_8726300171962955740_o

Der var pænt besøg, som det her ses på tribunen

Det var det, vi havde håbet på, da sæsonen startede, og det er stort for klubben og alle omkring den, efter en periode, hvor vi havde oplevet ikke at vinde i et stykke tid, og så skal der også lyde en stor ros til supporterne, som har været fantastiske igennem hele efteråret, sagde en glad cheftræner Jesper Hansen efter kampen.