Brønshøj mangler brod - og er stadig uden sejr

FODBOLD: Her gik man og troede en 9-1 sejr ville være startskuddet for BB’s angreb til at få gang i målmaskinen i 1, division. Men ak nej – angrebet mangler brod i de vigtige kampe, og for anden gang i denne sæson måtte hvepsene gå fra hjemmebanen i Tingbjerg uden at have scoret.

Førerholdet i 1. division Vendsyssel FF vandt en kneben sejr på 1-0 i lørdagens kamp, og så kan man ellers gå og ærgre sig lidt over det, man så. For der var ikke stor forskel på nr. 1 og nr. 12. Faktisk havde hjemmeholdet mest spil, hvis vi kigger på hele kampen. Men vendelboerne var farlige på deres kontraer, og det var netop på en sådan, at kæmpen Ken Fagerberg fik scoret kampens enlige mål. Han var pludselig helt alene med BB’s Nuri Mustafi ved midterlinjen, og det lykkedes ham at løbe næsten en halv banelængde, før han scorede uden chance for Nicklas Dannevang.

IMG_1083

Her griber Nicklas Dannevang sikkert ind efter et hjørnespark fra nordjyderne.

Mere skulle der ikke til, selvom Vendsyssel i en periode i anden halvleg var ganske farlige. Man kan sige, hvad man vil, men de forstærkninger nordjyderne har hentet på det sidste, vægter. Det er rutinerede kræfter. En Jesper Christiansen på mål, en bjørn som Ken Fagerberg i front og senest Hjalte Nørgaard på midtbanen. Han blev skiftet ind i lørdagens kamp et stykke ind i anden halvleg. Vendsyssel er et meget tungt mandskab, som kører på et stabilt forsvar og effektiv defensiv i det hele taget. De er ikke nemme at score mod.

bbau

Ups – er der straffespark i denne situation? Bolden rammer en nordjysk forsvarer på armen .. (Foto: Thomas Løser)

BB sluttede opgøret bedst af, men uden at kunne score. Selv målmand Dannevang var med helt fremme i de sidste hektiske minutter, dog uden at kunne ændre kampens slutresultat. Af positive ting kunne man specielt glæde sig over nigerianeren Sani Tahir, som er en kæmpe forstærkning på holdet.

10606440_868663416477523_5872514760034884132_n

Sani Tahir i kamp – han kan blive guld værd for BB. (Foto: Thomas Løser)

Han er en fremragende tekniker, er meget hurtig og besidder et fint blik for spillet. Ham skal BB nok få glæde af. Mod slutningen af kampen kom så også den anden nigerianer på banen, Oke Akpoveta. Han lagde sig helt i front og fik i glimt vist potentiale. Det var i stedet for en lettere skadet Andreas Granskov.

IMG_1092

Kigger vi på BB-mandskabet som helhed, så fungerer det bedre og bedre, men spillerne mangler mod. Det virker fortsat, som om ingen rigtig tør kaste sig ud i duellerne og prøve noget på egen hånd. Det kan godt være, AGF-kampen stadig sidder lidt i psyken. Men det arbejder træner Falch og hans spillere på, ingen tvivl om det. Godt 500 tilskuere overværede lørdagskampen i blæsende efterårsagtigt vejr.

Nu er der så en uges pause før næste hjemmekamp. Det er endnu et tophold, der kommer på besøg. Nedrykkerne fra Viborg FF, og heller ikke den opgave bliver nem.