Brønshøj rejste sig flot efter blamagen mod AGF - uafgjort i Lyngby

b

Pres på Lyngbys forsvar

FODBOLD: Efter øretæven mod AGF på Tingbjerg Ground i søndags, præsterede BB fredag aften at komme på tavlen i holdets tredje kamp i den nye sæson. På Lyngby Stadion spillede de sort/gule uafgjort 1-1 mod hjemmeholdet, som ellers havde lagt fra land med to sejre i de to første kampe. En flot præstation af Carit Falchs tropper, som bestemt havde ære af kampen.

(Foto: Henrik Haslund)

BB kom tilmed foran efter 17 minutter på et flot mål af Andreas Granskov. Det skete i en periode, hvor holdet havde pænt fat om kampen. Men efter målet var det ligesom om spillerne gik lidt i stå og lod sig presse. Lyngby overtog en del af spillet, og det var i den periode, hjemmeholdet fik udlignet ved Davis Boysen efter 37 minutter. Målet satte dog BB på ret kurs igen, og resten af halvlegen var det meget lige.

Efter pausen fortsatte det stort set efter samme mønster, men BB’erne spillede meget disciplineret, og selvom der opstod chancer i begge ender, holdt stillingen. Afslutningen blev ganske intens med store muligheder til begge mandskaber, blandt andet havde Sebastian Dalgaard et par friløbere, som Lyngbys målmand fik klaret. At kampen så sluttede uafgjort må siges at være iorden.

– Jeg er meget, meget glad og tilfreds over drengenes indsats, sagde Carit Falch efter kampen. – Den taktik vi havde lagt, blev fulgt til punkt og prikke, og de viste, hvad jeg hele tiden har vidst, at der er muligheder i det hold.

BB -1.4.2014

Aleksandar Lazarevic – lyttede til Falch

Tilbage på holdet var Aleksandar Lazarevic efter endt karantæne, og han gjorde en flot figur og tog fighten over hele banen. – Jeg havde før kampen en snak med ham, indskyder Carit Falch. – Der bad jeg ham om at tøjle sit temperament og spille som en mand – i stedet for som en teenager. Det gjorde han 100 pct. – og det var meget glædeligt.

d

Så tales der fodbold på verdensplan i BB’s lejr ..

Alt i alt stor ros til Brønshøjs nye mandskab, som blev det første hold, der tog point fra ellers så stærke Lyngby – og så endda på udebane ! For øvrigt mødte en anden BB spiller op til kampen uden at have det så godt, nemlig Nicklas Dannevang. Dog valgte man at bruge ham, ligesom man brugte Jesper Fleckner mod AGF trods feber i kroppen. Dannevang slap godt fra det, men det var nok det tætteste indtil nu, at BB’s reservekeeper Youssuf Butt havde på en debut.

c

BB’s egne supportere mødte troligt op og støttede holdet ..

Vi skal også lige have lidt kedeligt med fra kampen fredag aften. En del af Lyngbys publikum kom med racistiske tilråb, hver gang Sani Tahir havde bolden. Vi skal undlade at citere råbene, men det virkede både ubegavet og tarveligt. Mon ikke man burde tænke lidt over det hos de ambitiøse blå. Det var ikke pænt.

148289

Næste opgave er allerede på tirsdag i pokalen, hvor BB skal til Blovstrød og møde hjemmeholdet kl. 18.30. Blovstrød spiller i den sjællandske serie 2, og der bør de sort/gule være mega favoritter. Herefter venter Vendsyssel på Tingbjerg Ground lørdag den 16. august kl. 15.00.