Brønshøj scorede 3 mål på 4 minutter, da Roskilde KFUM blev slået 3-0

Med en lynstart på 2. halvleg vandt Brønshøj vinterens femte træningskamp, da det blev til en 3-0 sejr over Roskilde KFUM fra toppen af Danmarksserien. Patrick Naundrup, Daniel Anusic og Lars Emil Juel Andersen stod for hvepsenes mål.

2700-netavisens udsendte Christian Haslund var i Roskilde for at overvære opgøret på tæt hold..

Roskilde KFUM 1

Patrick Naundrup bringer BB foran 1-0

Truppen til dagens træningskamp bestod af førsteholdsspillere suppleret med prøvespillere.

Brønshøj startede kampen usikkert, hvilket gav nogle dumme boldtab og et par chance til værterne.

Men der kom dog hurtigt styr på afleveringerne og BB fik overtaget i kampen, hvilket gav nogle halve chancer, men ingen mål.

Dette skulle dog ændre sig i 2. halvleg.

Blot 5 minutter efter pausen blev Anusic spillet fri på venstrekanten, hvor han søgte ned mod baglinjen og med en flad aflevering ind i feltet fandt han Naundrup, der med venstrebenet fik sparket bolden forbi keeperen og i mål. 1-0 til Brønshøj, og Naundrups tredje mål i vinterens træningskampe.

Roskilde KFUM 2

Så står det 2-0 – Daniel Anusic har scoret

Bare 2 minutter senere var det så Anusic’ tur til at være i målscorens rolle, da Jabar Sharza fra baglinjen spillede bolden skråt tilbage til Malte Kiilerich, som fandt Anusic i dybden, og alene med målmanden svigtede Brønshøj-backen ikke. 2-0 til hvepsene.

Det skulle dog blive sjovere at være Brønshøj-tilhænger denne eftermiddag i Roskilde, da Juel Andersen dukkede ved forreste stolpe, hvor han fik dirigeret Sharzas hjørnespark i mål. 3-0 og hvepsene tredje mål på blot 4 minutter.

Roskilde KFUM 3

Lars Emil Juel Andersen lukker gildet i Roskilde

3-0 skulle også blive kampens resultat, selvom begge hold havde muligheder for at øge målantallet. Men hvor præcisionen manglede hos værterne, var det lige ved og næsten for Jesper Hansens tropper, da den sidste aflevering ikke altid sad lige i skabet. Trods alt er det positivt, at flere spillere byder ind med scoringer, da alle tre mål blev scoret af tre forskellige spillere.

Næste træningskamp for Brønshøj er om to uger, lørdag den 20. februar kl. 12.30, når B93 kommer på besøg. Kampen spilles på kunsten i Tingbjerg.