Brønshøj skal ikke afskrives helt endnu - vandt stor sejr i Middelfart !

FODBOLD: Ja det har måske lydt negativt og trist, når vi har beskrevet Brønshøjs seneste kampe i oprykningsspillet. Men der er altså flere ting, der taler for, at Jesper Hansens tropper slet ikke er så håbløse endda. For ser vi på de sort/gules nederlag på det sidste, har det været til modstandere, som andre gode hold også har tabt til. Det er kun blevet til et enkelt point i de fire kampe mod Nykøbing FC, Brabrand, Aarhus Fremad og Thisted, men se engang, hvordan de fire klubber har klaret sig i tiden efter. Så der er intet at skamme sig over. Derfor så opgaven i Middelfart også svær ud. Glem ikke, at fynboerne bankede Frem på hjemmebanen i det fynske. Så hatten af for den sikre 4-1 sejr til de sort/gule. Kigger man på resultaterne i dag, flaskede de sig faktisk ganske godt. BB skal godt nok være mere stabile og vinde deres kampe, men intet er afgjort endnu. Flot drenge !

Målfest i Middelfart

Tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøj fik forårets første udesejr efter 4 forsøg, da Middelfart blev besejret 4-1. Hvepsene spillede igen en flot kamp, og denne gang fik de 3 point ud af anstrengelser, da Jabar Sharza (2 mål), Daniel Anusic og Jonas Skovengaard var i målhumør. Der kom dog lidt nervøse trækninger hos de festglade Brønshøj-supportere, da værterne fik reduceret til 1-2, men reelt set var sejren aldrig i fare.

Kampen startede meget taktisk med mange kampe på midtbanen, uden at nogen af holdene fik overtaget, men efter godt et kvarters spil begyndte hvepsene at få tingene til at køre, og kom især godt over kanterne og bagom Middelfarts bagkæde.

13062940_1016373295077302_8677710233351672744_o

Her header Jonas Skovengaard bolden i nettet til 3-1, og det afgjorde reelt kampen.

Andreas Granskov burde nok have gjort det til 1-0 efter 14 minutters spil, da et Sebastian Lassen-indlæg fik lov til at gå hele vejen ind til angriberen, der pludselig stod helt fri inde i feltet. Granskov blev nok lidt overrasket, at han stod så fri, så han fik ikke et ordentlig træf på bolden, og Mads Markfoged kunne sikre sig bolden.

Middelfart havde da også deres muligheder, og Rune Nautrup var tæt på at bringe værterne foran, da han blev sendt afsted i dybden, men Kasper Vilfort var lynhurtigt ude af sit mål og fik blokeret skuddet.

Efter 27 minutter lykkedes det endeligt at få hul på bylden, da Kenneth Sørensen sendte en sukkerbold ind i feltet. Her tæmmede Sharza bolden med brystet, inden han bankede den ind bag en chanceløs Mads Markfoged. 1-0 til Brønshøj, hvilket også var stillingen efter de første 45 minutter.

13130823_1016373745077257_5046890359695631363_o

Sejren bankes fast med syvtommersøm, da Jabar Sharza scorer til slutresultatet 4-1

2. halvleg var kun 32 sekunder gammel, da Daniel Anusic gjorde det til 2-0. Malte Kiilerich vandt en duel på midten af banen og fik bolden ud til Granskov, der viste godt overblik og sendte bolden mellem forsvarskæden og hen til en fremadstormende Anusic. Alene med målmanden svigtede kantspilleren ikke, da han iskoldt sendte den i mål.

Men 2-0 er som bekendt den farligste føring, og efter 54 minutter fik Middelfart reduceret til 1-2, da en lang bold blev slået frem mod Rune Nautrup, der i overlegen stil lobbede bolden over Vilfort og ind i nettet.

Målet slog dog ikke hvepsene ud, og Jesper Hansens tropper fortsatte ufortrødent. Bare 4 minutter efter reduceringsmålet bragte Brønshøj sig igen foran med 2 mål. Jabar Sharza tog sig af frisparket ude i venstre side, og inde i feltet fandt han Jonas Skovengaard, der med nakken sendte bolden ind bag Markfoged til stillingen 3-1. 2. kamp i træk, at Skovengaard scorer.

Efter 3-1 målet spillede Brønshøj kontrollerende, og der opstod heller ikke mange farlige situationer i nogen af enderne. Men 8 minutter før tid fik Brønshøj frispark igen ude i venstre side stort set på samme sted, som ved 3-1 målet.

De fleste på stadion forventede nok også endnu et indlæg af Sharza, men han snød alt og alle og sendte bolden direkte i mål til kampens slutresultat 4-1.

13113012_1016374008410564_9192952430734088983_o

Spillerne takker de trofaste tilrejsende supportere for hjælpen

Sejren var helt fortjent, da Brønshøj sad på kampen fra start til slut, og kun enkelte gange formåede Middelfart at blive farlige. Cheftræner Jesper Hansen var da også godt tilfreds efter kampen. – Det var en stor sejr af spillerne i forhold til, hvad vi havde trænet. Vi havde ændret nogen småting i fra de seneste kampe. Holdet tog godt ændringerne og leverede en flot indsats, sagde en BB’s cheftræner.

Opstilling:
Kasper Vilfort – Sebastian Lassen, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Oliver Fredsted, Daniel Anusic, Kenneth Sørensen, Jonas Skovengaard, Jabar Sharza (84. Mohsen Charrat), Malte Kiilerich (84. Patrick Naundrup), Andreas Granskov (84. Rasmus Andersen)

Allan Staal

Næste kamp for hvepsene er på lørdag den7. april kl. 15, når de hjemme i Tingbjerg Idrætspark møder Nykøbing FC, hvor nederlaget til falstringerne for en måned siden skal revancheres.