Brønshøjs pokalkamp mod Herlufsholm i pokalen er flyttet til Tingbjerg Ground

           

                      551382_485206008194036_1566262090_n (1)                           vs                    hg-logo_fritlagt

 

FODBOLD: Først hed det sig, at Brønshøj skulle møde Holbæk i næste runde af pokalturneringen, men et par ting gik lidt i skrudder-mudder under lodtrækningen. Så blev udfaldet, at BB i stedet skulle til Sydsjælland, nærmere bestemt til Herlufsholm for at møde hjemmeholdet, som til daglig frister en tilværelse i Sjællandsserien. Men nu er der igen lavet om på tingene således, at pokalkampen i stedet spilles tirsdag den 1. september kl. 19.00 på Tingbjerg Ground.

Kigger vi lidt tilbage, så har Brønshøj faktisk mødt sjællænderne før i pokalturneringen. Det skete i 2012 – også i 2. runde – hvor BB vandt en sikker sejr på 3-0. Hjemmeholdet har lagt pænt ud i rækken og er i skrivende stund placeret som nr. 3. Men det burde være en overkommelig opgave for de sort/gule – selvom alt kan ske i pokalfodbold.

På klubbens hjemmeside står der blandt andet:

HG’s 1. hold i Sjællandsserien har en plan: At præge toppen af Sjællandsserien, levere underholdende og seværdig fodbold på Danmarks smukkeste fodboldanlæg og styrke de værdier om at forene både ambitioner og fællesskab, der går som en rød tråd gennem klubben.