Brønshøj slog Avedøre fra 2. division med 1-0

FODBOLD: Der blev endnu engang brugt et stort antal spillere, da BB onsdag aften vandt sin anden sejr i årets sjette træningskamp. På kunsten i Tingbjerg vandt hjemmeholdet fortjent 1-0 over Avedøre fra 2. division. Gæsterne viste sig at være en yderst kompetent modstander og fulgte godt med i stort set hele kampen.

2700-netavisens Christian Haslund til træningskamp i Tingbjerg

Avedøre lagde friskt ud, og inden viseren havde rundet fem minutter, havde gæsterne haft fire hjørnespark. Disse blev dog ikke udnyttet, og Brønshøj overtog stille og roligt kampen.

IMG_2355

I pausen blev der skiftet otte spillere ud, og det var bestemt til at se i de sidste 45 minutter. Her gives taktik og gode råd fra træner Carit Falch før dommeren fløjtede op.

Der blev sendt flere gode bolde i dybden mod kantspillerne, som udmøntede sig i flere gode angreb, som hvepsene ofte fik afsluttet, men på trods af overtaget i marken måtte spillerne gå til pausen med stillingen 0-0.
Her foretog cheftræner Carit Falch otte udskiftninger, – og ind til sin uofficielle debut, – kom Malte Kiilerich Hansen, som Brønshøj har lejet for resten af sæsonen i FC Midtjylland.

BB fortsatte med at dominere kampen, og efter godt 10 minutter af 2. halvleg gav det pote, da Mikkel Nøhr fik sendt et indlæg ind i feltet, hvor Oke Akpoveta i bedste akrobat-stil fik saksesparket bolden i mål bag en prisgivet Avedøre-målmand. Årets kasse kan vi roligt fastslå – flot scoret af en mere og mere målfarlig Oke.

Vi skulle helt frem til det 73. minut, før Avedøre for alvor truede Brønshøjs felt, men Gårdsvoll var på plads og kom godt i vejen for gæsternes indlæg. Avedøres bedste mulighed kom efter et hjørnespark, som utrolig nok fik lov til at gå hele vejen, men endte med at stryge forbi den fjerneste opstander. Mere skete ikke i 2. halvleg, og det hele sluttede 1-0 til Brønshøj.

Næste og sidste træningskamp, inden spillerne tager på træningslejr i Spanien, er på tirsdag d. 17. februar kl. 17.30 mod Holbæk.