Brønshøj slog Vanløse i en glimrende træningskamp

1509825_821788091202491_3196153433051554762_n

I gamle dage var det lokalbraget over alle, når BB og VIF tørnede sammen. Lørdag skete det i en almindelig træningskamp på Tingbjerg. Her vandt Brønshøj 2-1 over naboerne fra Vanløse, som til dagligt spiller i Danmarksserien. Sejren kom i land takket være to mål af Mikkel Nøhr, hvoraf det ene blev scoret direkte på frispark.

2700-netavisens Christian Haslund var til nabomøde mellem Brønshøj – Vanløse

Hjemmeholdet satte sig straks på kampen, hvilket resulterede i flere gode muligheder, bl.a. et stolpeskud af Nøhr og et par gode hovedstødsforsøg af Lazarevic.

Netop Mikkel Nøhr var her, der og allevegne og efter 33 minutter blev bolden lagt til rette for ham af Lazarevic, og fra kanten af feltet kunne han sparke bolden i kassen til en helt fortjent føring.

Vanløse svarede dog hurtigt igen. To minutter senere fik Brønshøj ikke clearet et hjørnespark, og bolden blev smidt ind i feltet igen, hvor en Vanløse-spiller hamrede bolden i mål til stillingen 1-1.

Fem minutter før halvtid fik Granskov erobret bolden efter et godt pres, hvorefter han blev nedlagt lige uden for feltet. Frisparket skulle Nøhr tage sig af, og han svigtede ikke, da han sendte i bolden i mål til sin anden scoring i kampen, hvilket betød, at hvepsene kunne gå til pause med en 2-1 føring.

I 2. halvleg stod der Brønshøj på det meste, hvilket gav en del muligheder, hvor af den største tilfaldt Lazarevic, som sled sig igennem, men hårdt presset måtte han se sit forsøg gå ved siden af. Vanløse var ellers tæt på at udligne, da de fik sendt et skud mod mål, hvor Gårdsvoll måtte ud i fuld længde for at redde. Han fik slået bolden på stolpen, og kunne selv samle returen op.

Mere blev det ikke til – 2-1 til BB i en ganske glimrende træningskamp, hvor Vanløse bed godt fra sig.

Næste kamp er om en uge, og så er det alvor, når divisionsrivalerne fra Vejle kommer på besøg lørdag den 14. marts kl. 15.00 til forårets første kamp i 1. division i Tingbjerg Idrætspark.