Brønshøj tabte knebent til Hvidovre efter lige kamp

12819198_981394468575185_4792963595947774480_o BB’s Casper Henningsen brænder sit straffespark i 2. halvleg ved stillingen 2-1 til Hvidovre

Den stod på 3 mål, kold blæst, græs og et brændt straffespark, da Brønshøj og Hvidovre tørnede sammen ude i Avedøre. Begge hold havde deres muligheder i kampen, men Hvidovre var bedst til at udnytte deres og tog en 2-1 sejr.

Tekst og foto: Christian Haslund

Kampen, der oprindeligt skulle være spillet på kunstbanen i Tingbjerg, var blevet flyttet til aflastningsbanen ude ved Avedøre Stadion, og selvom det var rart at være tilbage på et vaskeægte græstæppe, så var det en tung bane for spillerne.

Begge hold kæmpede hårdt for at sikre sig overtaget på midten og i kampen, og der var da heller ikke mange chancer i det første kvarter.

Til gengæld var den første mulighed så en stor en af slagsen. En Hvidovre-spiller modtog bolden i dybden, hvor han tog et træk uden om Kasper Vilfort og sendte den mod et tomt mål, men Jeffrey Ofori kastede sig ned og reddede bolden på stregen.

Brønshøj begyndte at flytte spillet op på Hvidovres banehalvdel de sidste 15 minutter af 1. halvleg, og Daniel Anusic burde måske have gjort det til 1-0, da han sled sig foran en Hvidovre-forsvarer, men Mikkel Hasling kom godt ud af sit mål og fik blokeret Anusic’ forsøg.

Bedst som Brønshøj lagde tryk på Hvidovre, fik hjemmeholdets Daniel Holm en løs mulighed og befandt sig alene med Vilfort. Her var Hvidovre-spilleren dog lidt for smart i sin afslutning, da han forsøgte at lobbe den over Brønshøj-keeperen, men Vilfort gjorde sig høj, og bolden sad lige i handskerne.

Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg kom BB- målet endelig efter næsten to og en halv kamp uden mål. Andreas Granskov, der fyldte 27 år, fik snittet bolden videre til Anusic, der nok engang kæmpede sig foran en Hvidovre-forsvarer, og med et præcist indlæg fandt han anfører Casper Henningsen, der iskoldt kunne heade bolden ind i netmaskerne. 1-0 til Brønshøj.

Den føring holdt dog kun i et par minutter. For kort efter fik Hvidovre hjørnespark, og her var det så Hvidovres anfører Frederik Krabbes tur til at bruge hovedet, da han headede bolden i mål til stillingen 1-1.

12841285_981394311908534_2548400604989491223_o

De første 45 minutter er overstået, og her lægges planen for 2. halvleg

Mere skete der ikke i 1. halvleg, hvor det virkede som om, at spillerne lige skulle vænne sig til at spille på græs igen.

Hvidovre startede 2. halvleg bedst og havde også fordel af en kraftig medvind, og værternes gode start blev belønnet efter 11 minutters spil, da Daniel Holm modtog bolden i udkanten af feltet og hamrede den ind bag en chanceløs Kasper Vilfort. 2-1 til Hvidovre.

10 minutter senere fik Brønshøj muligheden for at bringe balance i regnskabet, da den tidligere Brønshøj-spiller Aleksandar Lazarevic havde lidt for godt fat i Sebastian Lassen i forbindelse med et frispark, og dommer Sebastian Aagerup var ikke i tvivl og pegede på pletten.

Her skulle Henningsen sparke straffesparket, og han sendte den til højre for keeperen. Desværre for Brønshøj valgte Hasling den rigtige side og fik reddet straffesparket, inden en Hvidovre-spiller fik clearet.

Bortset fra et par halve chancer til holdene skete der ikke mere i 2. halvleg, og kampen sluttede derfor med en 2-1 sejr til Hvidovre.

Næste og sidste træningskamp her i vinterpausen finder sted på lørdag den 12. marts kl. 12.30, når Greve kommer på besøg.