Brønshøj vandt træningskamp mod DS-hold ..

Som en slags erstatning for søndagens udsatte kamp mod AGF på Tingbjerg Ground, spillede Brønshøj i eftermiddag træningskamp mod topholdet i Danmarksseriens pule 1 AB Tårnby. Det blev en ganske glimrende gang træning og en fortjent sejr til de sort/gule på 4-1. På BB’s hjemmeside har man skrevet om dagens begivenheder, som vi her giver videre …

BB-AB-Taarnby-15_11_14-straffespark_fullarticle

Lidt usædvanligt havde man valgt at spille 3 gange 30 minutter i stedet for de sædvanlige 2 gange 45.

De første 30 minutter var en lige affære, hvor begge hold havde et par chancer. Den største chance tilfaldt Oke Akpoveta, da han blev spillet helt fri af Lazarevic, men målmanden klarede forsøget.

I 2. omgang gik der mindre et minut før dommeren pegede på pletten, da Nøhr blev nedlagt i feltet af AB Tårnbys målmand. Det var Akpoveta, som skulle tage straffesparket, og han sendte den sikkert i netmaskerne. 1-0 til Brønshøj.

Den føring fik dog kun lov til at holde et lille kvarter, da den tidligere Brønshøj-spiller, Mikail Anli, fik hovedet på et indlæg og headede bolden i mål. Kort efter kom Kenneth Thinter ind i stedet for Mads Gabel.

5 minutter før pausefløjt stod den på flot spil i venstre side, hvor Lazarevic modtog bolden i dybden og sendte den fladt ind til Akpoveta, som kunne bringe Hvepsene foran igen med sit 2. mål i kampen.

Ved indgangen til de sidste 30 minutter foretog Brønshøj 7 udskiftninger, og ligesom i 2. omgang startede Brønshøj hurtigt, og der var spillet knapt 1 minut, da Akpoveta med målet til 3-1 fik et hattrick. Kort efter fik en AB Tårnby-spiller rødt kort. Akpoveta kunne dog også andet end at score mål, og 10 minutter før tid fandt han Simon Raahave, som scorede kampens sidste mål til slutresultatet 4-1.