Brønshøj var tæt på at vinde i Vendsyssel - men uafgjort 2-2

FODBOLD: Det blev en kamp med en utrolig afslutning. Topholdet Vendsyssel var indtil godt 10 minutter før tid bagud 0-1 på Hjørring Stadion, men så lykkedes det Mads Greve at få udlignet og dermed scoret det første mål mod BB’s stærke forsvar i næsten ni kampe. Dermed stod det 1-1 – og det skulle man så forholde sig til, efter at BB ellers havde ført siden det 6. minut i første halvleg, hvor Oke Akpoveta havde bragt de sort/gule foran. Men bare 5 minutter senere sendte Mikkel Nøhr et frispark i kassen til ny BB-føring 1-2 ! Man troede næsten ikke sine egne øjne. Glæden holdt imidlertid ikke længe, så var Mads Greve på spil igen, og så stod det 2-2. Ærgerligt for BB fordi holdet igen gjorde en fin indsats, men set over samtlige 90 minutter, så var uafgjort nok det mest retfærdige resultat.

Her var tale om to formstærke mandskaber, og vi må endnu engang glædes over, at træner Carit Falch har fået bygget et så stærkt hold op på bare fire måneder. Vendsyssel glider dermed op på 2. pladsen i divisionen, mens BB med sine 17 point ligger placeret i midten.

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund var på Hjørring Stadion, og her er hans indtryk af kampen …

Flot fight giver point i Vendsyssel

Der ventede Brønshøj en svær kamp søndag eftermiddag, da de sort/gule skulle på langfart til Hjørring, hvor topholdet, formstærke, Vendsyssel FF lagde græs til et imødeset spændende opgør mellem to ganske stabilt kørende mandskaber.

Akpoveta var i startopstillingen for 3. gang i denne sæson, og det gav pote allerede i det 6. minut, hvor han modtog bolden på kanten af feltet og sendte bolden i det lange hjørne uden chance for Jesper Christiansen. 1-0 til Brønshøj.

image (1) 3

Efter en lovende Brønshøj-start overtog Vendsyssel spillet efter scoringen. Men Brønshøj stod godt defensivt, og fik holdt vendelboerne til mindre end en håndfuld chancer, hvor den bedste var, da Fagerberg fra baglinjen sendte bolden bagud til en medspiller, som fik skudt på mål, men Dannevang forhindrede en udligning.

En første halvleg, hvor hjemmeholdet var dominerende, men det var Hvepsene, som kunne gå til pausen med en føring.

I 2. halvleg foregik langt det meste på Brønshøjs banehalvdel, og forsvaret havde rigeligt at gøre med at få bolden væk. Takket være en god organisation, blev det ikke til mange chancer for hjemmeholdet.

Men godt 20 minutter før tid måtte Dannevang hive en fantomredning frem, da en Vendsyssel-spiller fik hovedet på bolden i det lille felt, men med en utrolig refleks fik han holdt bolden ude af målet.

10 minutter før tid fik hjemmeholdet desværre, men også fortjent, udlignet, da Mads Greve fik ekspederet bolden i mål til stillingen 1-1. Brønshøj måtte da se sig passeret efter at have holdt buret rent i 870 minutter.

Det stod dog kun 1-1 i ca. 5 minutter. Så fik Brønshøj et frispark lidt udenfor feltet. Det tog Nøhr sig af, og han kunne se bolden stryge over muren og lige under overliggeren. Et pragtfuld mål til 2-1.

Der skulle dog kun holde i et par minutter, da Mads Greve igen ødelagde festen for BB’erne, da han kom først på et hjørnespark og fik bolden headet i mål.

Men kort fortalt, så kan Brønshøj være tilfredse med et point, på trods af at have været foran 2 gange i kampen.

image (1) 4

Der skal også lyde en stor tak til de trofaste Hvepse-supportere, som havde taget den lange tur til det nordjyske, og ingen problemer havde med at overdøve hjemmeholdets fans klapsalver.