Brønshøj viste klassen og bankede Hvidovre 3-1 ude

1379722_602011639846805_851974802_n Valon Ljuti scorede igen og bragte BB foran 1-0 efter bare tre minutter mod Hvidovre

FODBOLD: Det var bestemt ingen let kamp på forhånd, da Brønshøj fredag aften skulle møde nedrykningstruede Hvidovre på udebane. Men hvepsene viste klassen og formåede at vaske nederlaget mod Silkeborg sidste lørdag af med en sikker sejr på 3-1 efter 1-1 ved pausen. Dermed viste Bo Henriksens tropper, at man atter er tilbage på vindersporet. Det er nu blevet til ni sejre i ti kampe. Fantastisk flot af drengene !

Efter bare tre minutter bragte Valon Ljuti BB foran, da han vippede bolden over Hvidovres målmand til 0-1. Men det var tydeligt, at hjemmeholdet velvidende at det var vigtige point, det drejede sig om, gik efter en sejr. Det lykkedes efter godt tyve minutter at udligne ved Nicholas Marfelt efter en række gode chancer. 1-1 holdt til pausen.

Omkring ti minutter ind i anden halvleg fik Brønshøj korrekt straffespark, og det udnyttede Casper Henningsen til igen at bringe de sort/gule foran 1-2. Bare ti minutter efter slog Mikkel Nøhr sejren fast til 1-3 på en af hans specialiteter direkte på frispark.

Mikkel-Christensen_spiller-embed

Mikkel Nøhr slog sejren fast direkte på frispark

Mere blev det ikke til – Brønshøj kørte sejren hjem og kunne juble over den foreløbige fjerdeplads i landets næstbedste række. Det er bare fantastisk at komme så godt igen, efter at sejrsstimen blev brudt i sidste uge. Endda ikke helt fortjent.

Næste opgave er på lørdag mod Vendsyssel FF, som også ligger og kæmper for at undgå nedrykningen. Det sker på Tingbjerg Ground kl. 15.00.