Chancerne var der, men målene udeblev - BB spillede 0-0 mod Skovshoved

Lørdagens træningskamp mellem BB-Skovshoved endte uden vinder, da de to klubber mødtes på Kunstbanen i Tingbjerg. I 1. halvleg var gæsterne tættest på, mens det i 2. halvleg var Brønshøj, som skabte chancerne. Men på trods af store chancer til begge hold, endte det hele mållløst.

tekst og foto: Christian Haslund

I Skovshoved-truppen var der velkendte hvepse-ansigter. Den tidligere midtbanespiller Michael Jørgensen stod i spidsen for gæsterne, som cheftræner, og inde på banen var også to tidligere hvepse, nemlig Johannes Zwicky og Simon Bræmer.

Netop sidstnævnte kom frem til kampens første mulighed, da han fik presset Johan Gårdsvoll. Dette gav et frit skud til Bræmer, men Gårdsvoll gjorde skaden god igen ved at levere en god redning.

Brønshøj havde herefter et par forsøg, men ikke noget som for alvor voldte problemer for Skovshoved-defensiven.

Efter godt 17 minutters spil brændte det igen på nede i Brønshøjs felt. Her fik gæsternes Nicolai Vallys en friløber, men en flot fodparade af Gårdsvoll forhindrede en scoring.

Lige inden pausen fik Skovshoved snydt Brønshøjs offside-fælde, hvilket gav frit skud til Sebastian Elvang, men skarpheden svigtede hos kantspilleren, som sendte bolden forbi mål.

Der blev gået til sagen fra begge sider

I 2. halvleg kom Brønshøj frem til flere chancer, end i 1. halvleg. Bl.a. havde Patrick Naundrup et par nærgående forsøg, men han måtte se dem gå hhv. over og forbi mål.

Med tyve minutter tilbage var det kun et spørgsmål om centimeter mht. en Brønshøj-scoring, da bolden faldt ned for fødderne af Frederik Lorenzen efter et hjørne, men bolden gik lige udenom Skovshoved-målet.

Kort efter opstod en halvstor mulighed til Younes Nielsen, men gæsternes målmand Johannes Zwicky kom godt ud af sit mål og fik forhindret en hjemme-scoring.

Younes skulle dog få en chance mere for at gøre det til 1-0, da Naundrup kom til baglinjen. Her fik han slået bolden ind i feltet, men Younes fik et dårligt træf på bolden, og det endte med et målspark til gæsternes.

I kampens sidste minut troede både spillerne og fansene, at hvepsene skulle trække sig sejrrigt ud af opgøret, da Naundrup fik prikket bolden forbi Zwicky. Men til angriberens og tilskuernes store ærgrelse ramte bolden stolpen og sprang ud i spil igen. Kort efter fløjtede dommeren kampen af.

Næste træningskamp er allerede på tirsdag den 21. februar kl. 17.15, når Brønshøj spiller mod B93. Kampen spilles ude på kunstbanerne bagved B93’s klubhus ved Svanemøllen.

Brønshøj – Skovshoved              0-0 (0-0)

Dommer: Kasper Madsen