De sælger boliger i Brønshøj ..

Det er snart ét år siden, MAX Bolig startede ejendomsmæglervirksomhed i Brønshøj fra adressen Tølløsevej 76 – og for indehaverne Allan Ørndrup og Rudi Bugsgang har det været et spændende år, som blandt andet har givet et godt overblik over den aktuelle ejendomshandel i lokalområdet. 

IMG_0816

Allan Ørndrup t.v. og Rudi Bugsgang – Brønshøj er et attraktivt sted ..

– Vi har brugt meget tid på at rekonocere i Brønshøj-Husum for hele tiden at have fingeren på pulsen, og vi kan da konstatere, at priserne på boliger i området ligger lunt i svinget, siger de to samstemmende.

– Folk vil gerne bo i 2700. Brønshøj er et attraktivt sted, så skulle nogen gå rundt og overveje, om de vil sælge, så kontakt os. Vi er til rådighed i alle døgnets 24 timer.

MAX Bolig ligger midt i et af de store villakvarterer i Brønshøj, og er således meget centralt placeret. Ejendomsmæglervirksomheden dækker stort set hele spektret og påtager sig alle opgaver indenfor ejendomshandel. Både Allan Ørndrup og Rudi Bugsgang kan kalde sig “brønshøjere”, eftersom de begge har boet i bydelen i 25-30 år.

– Vi sætter pris på en god og effektiv personlig betjening, og så kan vi gøre det til en pris, ikke mange er i stand til at matche i området, siger de to mæglere til 2700-netavisen. 

Man finder MAX Bolig på http://www.maxbolig.dk/   ….