De små spiser & lytter til Sille & Palle i Pilegården

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Tirsdag den 26. januar kl. 17.30 er der lagt i ovnen til en solid omgang underholdning i børnehøjde. Det musikalske makkerpar, som blandt andet står bag musikken til Rosa fra Rouladegade kigger forbi Kulturhuset Pilegården.

Den børnevenlige mad bliver denne aften tilsat en rokkende, rullende, lyttende, syngende, spillende, klappende, dansende og drømmende koncert for de små. Til Sille og Palles spil levende børnekoncerter medvirker de helt unge verdensborgere og bliver præsenteret for mange forskellige musikgenrer. Fra vuggende samba og svedig funk over boblende bebop til lullende blød bossa. Tilsat et par klassikere, som alle kan synge med på og melodier, der opstår helt spontant undervejs.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 25 år og er to af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og udgivelser for børn med ca. 130 koncerter årligt. Parret var blandt andet en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjang-programmet “Rosa fra Rouladegade”.

Den børnevenlige mad serveres kl. 17.30, og koncerten begynder kl. 18. Billetter inklusiv mad og underholdning købes for 65 kr. på www.pilegaarden.kk.dk. Der er 10 kr. i rabat til medlemmer af 2700Familieklub og fri entré for børn under 2 år. Koncerten er mest for de 2-8 årige.