Der er hastemøde vedr. "Busbanen" i aften i Pilegården - man opfordrer til at møde op

2015-05-21-B
Det er trods kort frist lykkedes en gruppe af busbanemodstandere at arrangere et hastemøde vedrørende “Busbanen” i Kulturhuset Pilegården på Brønshøjvej  17, hvor man har fået stillet et lokale til rådighed.
Mødet sker i aften torsdag den 28. maj kl. 19-21, og emnet er busbane og nedlæggelse af parkeringspladser med mere.
– Tirsdag aften kl. 19.30 i Lorry lykkedes det at få gjort opmærksom på problemet med Frederikssundsvej i den bedste sende tid, fortæller en af de mest ivrige forkæmpere mod busbanen, Brian Funk til 2700-netavisen. – Nu hvor politikerne er gjort opmærksom på vores modstand, så er det, at vi skal rykke tættere sammen og smede mens jernet er varmt. Morten Kabell (Enhedslisten) som er en af ophavsmændene til dette her vandvidsprojekt virkede temmelig arrogant i dette indslag og gav udtryk for, at han var fuldstændig ligeglad med vores bydele og de medfølgende konsekvenser, det får for bydelen. Mange af de butikker vi har talt med, har sagt, at hvis de 2-4 parkeringspladser ryger ude foran deres butik, så bliver de nødt til at sælge deres butik .

Så man må undre sig over, at Morten Kabell kan påstå så hårdnakket og bedre vidende, at butikkerne vil få flere cyklende kunder til at handle.
Vi er ikke politiske på vores facebook side (Red Frederikssundsvej), men der er tale om manden, der via økonomisk uansvarlighed ødelægger vores 2 bydele. Fyringer, butikker der lukker, en devaluering til gennemkørsels by og mere co2 udslip på de små veje m.m..
Nu har vi fået lokket tyren ind i areanaen, så det er altså nu, vi vil opfordre folk til at møder op til vores debataften i dag torsdag kl. 19 -21 i Pilegården.
Husk mødet handler om busbaner og nedlæggelse af parkeringspladser m.m., og det skal udnyttes. Det er nu vi skal øge modstanden, slutter Brian Funk.