Der er meget, der skal arbejdes med endnu ...

FODBOLD: Brønshøjs møde med Københavnsserieholdet FB onsdag aften afslørede, at der er meget endnu, der skal arbejdes med, før BB igen har et slagkraftigt mandskab.

IMG_0990

Brønshøj presser FB-målet med uden den store succes ..

Det er et kæmpe ansvar, der ligger på træner Carit Falchs skuldre. Ganske vist vandt hjemmeholdet med 2-0 men bestemt uden at imponere. Godt nok manglede spillere som f.eks. Kasper Sørensen og Mikkel Nøhr, men det man blev vidne til på banen, var af meget svingende karakter. Og når man så tænker på den kommende tids modstandere Vejle ude og AGF hjemme, så kan man godt få panderynker.

Okay der blev skiftet meget ud i pausen, og der kom spillere på banen, man aldrig havde hørt om før. Men de blev prøvet, og det bruger man også den slags kampe til. Målene faldt med et i hver halvleg. Fleckner bragte BB foran 1-0, og efter pausen gjorde en af de nye Samed Barut det til 2-0 på et energimål. De to nigerianere så man intet til. De skal først have arbejdstilladelsen i orden til trods for, at DBU har godkendt deres kontrakter. Det nåes desværre ikke til Vejlekampen, men måske til mødet mod AGF. Åh det træge danske system !

IMG_0995

Carit Falch og hans spillere har et kæmpe stykke arbejde foran sig. Men han tror på det, og det gør vi så også 

Så havde man sat næsen op efter et målorgie onsdag aften, gik man skuffet hjem. Brønshøj havde det meste spil, men FB kæmpede heroisk og havde absolut ære af kampen. Med det kendskab vi allerede har til Carit Falch, så har han uden tvivl fået det udbytte af kampen, han gik efter.