Der kommer heller ikke juletræ på Husum Torv i år !

Gik nogen med håbet om, at juletræet ville vende tilbage på Husum torv i år, så må vi skuffe dem. Forberedelserne med juletræstændingen på hjørnet af Husumvej er så langt fremskredne, at man må betragte løbet som kørt.

SONY DSC

Ægte julehygge var der engang på Husum Torv, men det sluttede i 2014

At det havnede dér var en lanceringside fra det nu nedlagte Områdefornyelsen, da man skulle promovere alt det nye, man havde sørget for i området overfor Føtex Husum. Og det har ingen formået at lave om på siden. Med positive briller kan vi dog godt se, at der måske er flere butikker at hente økonomisk støtte fra lige der. Det har altid været et stort og utaknemmeligt job for juletræsfonden at skaffe midlerne, og med de detailbutikker der de senere år er forsvundet fra Husum Torv, har jobbet ikke været nemmere.

jul-2014-e1417214996614

Her skal træet stå igen i år – på hjørnet af Husumvej og Frederikssundsvej – sådan så det ud første år ..

Men anderledes tror vi ikke, at Husums juletræ nogensinde vil finde sin naturlige plads på hjørnet af Husumvej. Det svarer jo til, at man placerede Brønshøjs juletræ på hjørnet af Bellahøjvej. Vi mener, juletræerne hører til på bydelenes torve.

Fredag den 25. november tændes juletræet i Brønshøj. Det sker i forbindelse med den lokale handelsforening HBH’s store arrangement “Black Friday” ..

Lørdag eftermiddag den 26. november tændes træet i Husum.