Det er da utroligt - anden gang Brønshøj missede sejren i overtiden

Avarta5

Som altid var Brønshøjs fantastiske supportere på plads – klar til at støtte drengene

FODBOLD: Hvad sker der dog ? Sidste weekend førte Brønshøj med 1-0 mod Holbæk, men i overtiden fik vestsjællænderne udlignet. Søndag eftermiddag gentog det hele sig. Brønshøj førte 1-0 på udebane mod Avarta, men i overtiden fik hjemmeholdet scoret til 1-1. To kampe i snor hvor BB kunne have sikret sig i alt fire point – nu blev det kun til to ! Christian Haslund var på plads i Espelunden og fik disse indtryk af kampen.

Ond overtid nok engang

Tekst og foto: Christian Haslund

En meget brugt fodboldkliché siger, at en fodboldkamp varer 90 minutter, men hvis dette var tilfældet, så ville Brønshøj havde fået seks point i de sidste to kampe i stedet for de to, det er blevet til. Men nu er det engang sådan, at der altid bliver lagt tid til, og her har skæbnen været ond mod Brønshøj.

I sidste uge fik Holbæk udlignet i det 93. minut, og i dag var hvepsene igen godt på vej til tre point efter Patrick Naundrups mål tidligt i 2. halvleg. Men igen var uheldet ude i overtiden, da Avarta fik banket bolden i kassen til det udlignende mål to minutter inde i overtiden.

Igen er der kun ros til de fremmødte hvepse-fans, der skabte en flot lydkulisse i Espelunden, og selvom folk var skuffet efter kampen, så stoppede det ikke skønsangen fra de herlige fans.

Kampen startede livligt med chancer i begge ender. Den første store chance tilfaldt Avarta, da Johan Gårdsvoll viste lidt for nonchalant målmandsspil. Dette gav Marko Radosavljevic et helt tomt mål, men angriberen sendte bolden i sidenettet.

Kort efter var det Brønshøjs tur, da bolden efter et hjørnespark endte foran Naundrup, som hårdt presset sparkede på mål, men Jakob S. Jensen leverede en flot fodparade inde på stregen, og stillingen var stadig 0-0.

Begge hold fortsatte med at komme frem til chancer, og Jonas Skovengaard var utrolig tæt på at gøre det til 1-0, da han fik hovedet på Christoffer Boatengs hjørnespark. Midtbanespilleren kom frem til et helt frit hovedstød, men fik sendt bolden over mål. Bare et par minutter senere brændte det så på nede foran Gårdsvolls mål. Efter lidt klumpspil fik Avarta afsluttet. Her kom Gårdsvoll godt ud af sit mål og fik blokeret.

1. halvlegs vel nok største chance tilfaldt hvepsenes Sian Hansen efter 37 minutter, da han var helt alene med Jakob S. Jensen. Men kantspilleren havde ikke indstillet sigtekornet og sendte bolden forbi mål.

Holdene gik derfor målløse til pausen på trods af god underholdning i begge ender. Men dog med et overtag til Brønshøj, der med lidt mere skarphed og held kunne have scoret et par mål inden pausen.

Avarta2

Optakten til Brønshøjs mål. Naundrup kommer højest ..

Men hvad der manglede af mål i 1. halvleg fik vi til gengæld efter bare to minutters spil af 2. halvleg. Her fik hvepsene tildelt et hjørnespark ude i højre side. Dette tog Sian Hansen sig af, og som en mexicansk springbønne hoppede Naundrup højst og fik headet Brønshøj foran 1-0.

Avarta4

– og bolden går i nettet til 1-0

Målet gjorde, at Brønshøj stillede sig langt tilbage og overlod bolden til Avarta. Og mod en solid hvepse-defensiv havde hjemmeholdet svært ved at skabe noget. Det var også som om, at begge hold havde opfyldt chancekvoterne i 1. halvleg, og der var langt mellem forsøgene.

I det 62. minut fik Oskar Tranberg dog vist sine skudevner frem, da han fik sendt en kanonkugle afsted mod mål. Og Jakob S. Jensen kunne bare se på, da bolden ramte overlæggeren med et drøn og sprang ud i spil igen – et skud, der fik nogle af hvepse-fansene til at give Tranberg kælenavnet ”Tordenstøvle”.

Og bedst som man begyndte at indstille sig på tre point, så indledte Avarta det allersidste pres, og efter en del klumpspil og ping-pong foran Brønhøjs felt, endte bolden hos Avartas farligste spiller, Christian Offenberg, der bankede kuglen ind i netmaskerne til slutstillingen 1-1.

Igen igen var heldet og skæbnen ikke med Brønshøj, og det var en flok skuffede spillere, der forlod banen og takkede tilskuerne for støtten. Men selvom resultatet ikke gik Brønshøj vej, så var spillet, ligesom i Holbæk-kampen, godt, og der venter mange Brønshøj-point i de kommende ligakampe.

Næste kamp er på lørdag den 27. august kl. 15, når Hvidovre gæster Tingbjerg Tingbjerg Idrætspark.