Det er fuldstændig vildt - Brønshøj ligger på oprykningsplads efter sikker 3-0 sejr

13217558_1027476267300338_4729505099037142547_o

Brønshøjs nye stjerne Jabar Sharza har haft en forrygende sæson med i alt 16 scoringer

FODBOLD: Drømmer vi, eller hvad sker der her ? Kigger vi på den øjeblikkelige stilling i oprykningsdivisionen, så ligger Brønshøj placeret på en 3. plads, hvilket giver adgang til 1. division efter sommerferien !! Det er fuldstændig vildt. Hvem skulle have troet det ? Og lad os blive i det åbenbart ikke helt urealistiske drømmeland lidt endnu. BB’s tropper har nemlig gjort det så fantastisk, at man bare må række armene i vejret og juble. Seneste sejr kom lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground, hvor Aarhus Fremad blev sendt tilbage til det jyske med et nederlag på 3-0. Og udover at rose alle de sort/gule spillere, så må vi lette hatten en ekstra gang for unge Jabar Sharza, som fortsatte målscoringen med hele tre kasser.

Hvepsene stadig flyvende

Tekst og foto: Christian Haslund

Der var forventninger blandt fansene om en sejr lørdag eftermiddag over Aarhus Fremad, og spillerne levede i den grad op til det med en sikker og flot 3-0 sejr. Jabar Sharza  i forrygende form i øjeblikket, fortsatte det gode spil, da han scorede hattrick i dagens kamp. Kantspilleren er nu oppe på 16 mål denne sæson, hvoraf fem af dem er kommet i de seneste to kampe.

Helt fortjent fik Jabar Sharza tildelt Fiduspokalen efter kampen. Den uddeles til en spiller, der er valgt af trænerteamet, når hvepsene har vundet tre kampe i træk, hvilket var tilfældet i dag.

Sejren var reelt aldrig i fare, da Aarhus Fremad ikke lykkedes med deres lange bolde, og Brønshøj havde svært ved at åbne Fremad-defensiven, men via en dødbold, som hvepsene har været utrolig farlige på i den seneste tid, startede festen efter 29 minutters spil.

Jabar var farlig fra start af, og inden målet havde kantspilleren haft tre afslutninger i kampe alle uden for feltet. Men efter en lille halv time fik Brønshøj tildelt et frispark, og efter det flotte frisparksmål i Marienlyst, var der også tro på, at Sharza kunne sparke den ind i kassen.

BB3

Her svinger Sharza højrebenet

Sharza svigtede heller ikke, da han løb til bolden, sendte den over muren og ind ved nærmeste stolpe. 1-0 til Brønshøj efter et mål, der mindede meget om 1-0 målet i Marienlyst.

Bare minuttet efter var det tæt på at blive 2-0, da Granskov modtog bolden i dybden, men angriberen holdt for længe på bolden, og Aarhus Fremad kunne nå tilbage og få blokeret. Højrebacken Anusic fik også en mulighed for at fordoble føringen inden pausen. Brønshøj-spilleren fangede Peter Ravn på det forkerte ben, men Fremad-manden fik alligevel blokeret skuddet.

Brønshøj fortsatte de gode takter i 2. halvleg, hvor både Rasmus Andersen og Jonas Skovengaard forsøgte sig, men præcisionen manglede hos de to hvepse.

Det gjorde den til gengæld ikke hos Sharza, da han efter en times spil tog et lille træk ind i banen og fra kanten af feltet sendte bolden over i det lange hjørne. 2-0 til Brønshøj.

Igen havde Granskov mulighed for at øge føringen kort efter en scoring, men måtte se sit lob ende lige i Peter Ravns favn.

BB2

Så er der scoret til 2-0 og kæmpe jubel og glæde

I stedet fortsatte Sharza med at stråle, da han gjorde det til 3-0. Målet mindede meget om 2-0 målet, men fra tribunen kunne man se Sharza sende den følt oppe i det ene hjørne.

Efter 3-0 målet faldt tempoet i kampen. I den periode havde Aarhus Fremad deres bedste forsøg, men det voldte ingen problemer for Kasper Vilfort, der sikkert greb bolden.

I kampens slutfase fik Granskov endnu en mulighed for at score i kampen, men alene med Peter Ravn sendte angriberen bolden både forbi målmand og mål.

Selvom Brønshøj havde muligheden for at tage en endnu større sejr end de 3-0 det blev til, så kan man som tilskuer til dagens kamp ikke tillade sig at være utilfreds.

Cheftræner Jesper Hansen var da også glad mand efter kampen: – Det var en superflot indsats af drengene, og gameplanen blev fuldt til punkt og prikke i stort set alle 90 minutter. Der skal også lyde et tillykke til Jabar med Fiduspokalen. Men det skal også sige, at mange spillere i denne periode havde gjort sig fortjent til den, sagde han med et stort smil.

BB1

Stor glæde hos spillere og tilskuere efter det flotte resultat

Med dagens sejr og rundens øvrige resultater, befinder Brønshøj sig nu på 3. pladsen, der som bekendt giver oprykning til 1. division, og med fire kampe tilbage kan hvepsene nu selv afgøre det.

Næste er kamp er på søndag den 29. maj kl. 13, når turen går til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager venter.