Det glade vanvid: - Københavns Kommune blokerer hele min forretning !

FullSizeRender

Sådan siger indehaveren af Suzuki Bellahøj, Henrik Jacobsen i sit klageråb til 2700-netavisen. – Jeg vil klage over, at alle adgangsforhold til Suzuki Bellahøj er 100 % spærret. Vi kan ikke modtage kunder i bil, som har bestilt tid til service og reparation og har ventet 14 dage via tidsbestilling. Og vi kan heller ikke modtage biler med Falck, reservedele, eller modtage nye solgte biler, som skal leveres til kunder, der skal på sommerferie, skriver Henrik Jacobsen. 

fulls2

– Jeg har fire mekanikere, som går med hænderne i lommen, fordi kunderne ikke kan indlevere biler til værkstedet i baggården.  

Hvad gør jeg med mistet fortjeneste, husleje, løn til mekanikere, ødelagt planlægning ??

Jeg har ikke fået et skriftligt varsel om, at min forretning ikke kan fungere fra mandag den 1. august til den 4. august !

Med ordentlig skriftlig varsel, kunne vi måske have holdt lukket i 3 dage. Hvorfor arbejder Københavns Kommune ikke om natten, hvis de absolut skal udsætte firmaer for den slags ?

fulls3

Hvordan skal vi løse dette alvorlige problem ? Ja jeg spørger bare !! – slutter Henrik Jacobsen.

I Suzukis tilfælde er det gået helt over i ekstremerne. Utallige forretningsdrivende er og har været hårdt ramt af de evindelige vejarbejder i forbindelse med de nye busbaner.