Det nye teaterstykke "Rygter" for børn og unge kan opleves i næste uge

I næste uge kan man opleve det nyskrevne teaterstykke ”Rygter”, som bliver opført af Teater EGO i Kulturhuset Pilegården. Stykket er for børn og unge og giver et godt indblik i en gruppe unge pigers hverdag, tanker og følelser – på godt og ondt.

I forestillingen møder vi en pige, der starter i en ny klasse, hvor der begynder at florere usande rygter om hende. Rygter bliver flere og flere, og som publikum ser man, hvordan deEGO_3_rygter påvirker både hende og resten af pigerne i klassen. Man ser også, hvordan pigerne hver især vælger at håndtere situationen.

Teaterstykket byder på pigeproblemer, pigemøder, dans, rygter og monologer, og giver publikum et indblik i en gruppe pigers hverdag, tanker og følelser. Bliv overrasket over, hvilke rygter der kan florere blandt piger i alderen 11-14 år og få et lille indblik i følelserne bag ordene.

Der er forestillinger fredag d. 5. juni kl. 19.30, lørdag d. 6. juni kl. 14.00 og søndag d. 7. juni kl. 14.00. Billetter koster 50 kr. og købes på Pilegårdens hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk