Det ser lovende ud - to sejre indenfor bare fire dage - BB er på vej ....

Det har været pragtfuldt at være BB’er i denne uge. Først en sikker 3-0 sejr tirsdag ude over HIK i pokalen og lørdag en fuldt fortjent 1-0 sejr over Avarta. Meget tyder på, at Jesper Hansens tropper er ved at finde sig selv. Og uhyre vigtigt, at BB er kommet på tavlen med de første tre point.

En sejr i næste kamp vil bringe de sort/gule helt op i førerfeltet. Igen må vi tage hatten af for alle på og omkring divisionsholdet. Det ser lovende ud – og man begynder at ane en kommende succes.
Vores udsendte medarbejder Christian Haslund var på Tingbjerg Ground, og han giver et helt klart billede af et Brønshøj-hold, som vi kan vente os noget af.

Henningsen, hoppeborg og hjemmesejr.

tekst: Christian Haslund – foto: Thomas Løser

Den stod på godt vejr, balloner og hoppeborg, da Brønshøj spillede sæsonens første hjemmekamp lørdag eftermiddag, og efter de 90 minutter var det BB-spillerne, der kunne hoppe af glæde, da det blev til en 1-0 sejr takket være et mål af Casper Henningsen i 2. halvleg.

Brønshøj startede som lyn og torden og havde allerede været tæt på at score to gange, inden stadionuret viste 2 minutter. Først ved et lumsk frispark sendt afsted af Oliver Fredsted, og kort efter var det Sebastian Lassens tur, men han fik ikke et ordentligt ram på bolden, der røg til målspark.

11866384_892074857507147_81024905252526030_n

Der var pænt besøg på Tingbjerg Ground – måske også fordi man havde en ekstra festlig optakt før kampen

Herefter fulgte en omgang indianerbold med muligheder i begge ender. Først forsøgte Henningsen sig med en bold frem mod Patrick Naundrup, men den blev lidt for lang. Minutter efter fik Avarta så to gode muligheder i rap, men begge gang stod Vilfort det rigtige sted, og kunne parere gæsternes forsøg. Så var det igen Brønshøjs tur til at true Avartas felt, men den afgørende fod på indlæggene manglede.

Efter at have været vidner til livligt spil i begge ender, så foregik de sidste 10 minutter lidt mere stille og roligt, og holdene kunne gå til pausen med stillingen 0-0.

I pausen skulle to Brønshøj-fans forsøge at sende en bold fra midten af banen ind i et 3-mands-mål. Begge deltagere ramte stolpen, inden Christoffer flot sendte bolden lige midt i mål og vandt konkurrencen.

Avarta kom bedst ud til 2. halvleg, og efter bare et par minutters spil var gæsterne tæt på at bringe sig foran. En bold fik lov til at stryge igennem hele feltet, hvor den endte hos Anders Fosgaard, men Vilfort kom godt ud af sit mål og fik blokeret skuddet.

Brønshøj fik efterhånden bedre fat, men chancerne udeblev for hjemmeholdet. De skulle helt frem til det 67. minut før hvepsene fik sendt en bold mod mål, men Kenneth Sørensen måtte se sit forsøg ryge et stykke forbi.

11885164_892074944173805_4986056428298580590_n

Kasse til BB – Casper Henningsen scorer sejrsmålet og bliver matchvinder

Så var sigtekornet til gengæld indstillet minuttet efter. En indlæg af Fredsted blev ikke clearet ordentligt af Avarta, der sendte bolden lige ud i fødderne på Henningsen, der sled og kæmpede sig ind i feltet, hvorfra han sendte bolden over i det lange hjørne. 1-0 til Brønshøj.

Målet tog noget af gejsten fra Avarta, der i resten af halvlegen ikke kom frem til noget bortset fra et forlænget hovedstød.

I overtiden havde Brønshøj muligheden for at fordoble føringen, da Malte Kiilerich blev sendt i dybden, men alene med målmanden, sparkede Kiilerich den lige på Mikkel Gram.

Dommeren fløjtede kort efter kampen af, og jublen kunne bryde løs blandt trænere, spillere og fans, og sammen kunne fejre årets første hjemmesejr.

16926_892075264173773_8352823449653119616_n

Endelig kunne både spillere og supportere opleve denne herlige seance efter en BB-sejr

Næste kamp for BB er på lørdag d. 22. august kl. 15, hvor B1908 kommer på besøg. Her gentager Brønshøj successen med hoppeborgen, så børnene igen får mulighed for at boltre sig under kampen.

Kan man imidlertid ikke vente en uge med at se hvepsebold, så indleder 2. holdet deres sæson mandag den 17. august kl. 18.15, når de på hjemmebane byder KB op til dans.

Brønshøj – Avarta 1-0 (0-0)